Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sretne žene u visokim potpeticama

11401440_10152856222485812_1294205540546249330_nViše – manje sve o meni znate. Znate da ono što istinski volim je ples. Ples koji nije samo ples. To je najsenzualniji ples na svijetu. Znate i da Ana’s Sensual Fitness nije običan trening. To je trening na kojem su nasmijane i sretne žene u vrtoglavo visokim štiklama. Žene koje djeluju kao da mogu u tren oka osvojiti Mont Everest, i znate što, one to zaista i mogu!

To su žene koje mogu sve. Moćne žene. Žene koje ne definira vizitka i potpis u službenoj email adresi. Jake žene. Žene koje svojom pojavom siju strahopoštovanje. Žene koje, kada ih sretnete izvan dvorane, uopće ne možete prepoznati.

Tek sada, nakon sedam mjeseci svakodnevnog treniranja, razumijem da je ovo fitness koji treba baš svakoj ženi. Ovo može baš svaka žena. Nije stvar u težini treninga, pa čak niti u cijeni treninga, manjku samopouzdanja… Ne, ovo je za žene koje ne odustaju! Za žene koje mogu pomaknuti svoje granice. Za žene koje žele sebe promijeniti.

Ana’s Sensual Fitness je za žene koje možete vidjeti na filmskim platnima u srcedrapajućim dramama . To je za žene kojma se divimo kada vidimo što su sve u stanju podnijeti. Žene koje su milijun puta pale, dotakle dno, ali su ponovo ustale, popravile krunu i nastavile dalje bez da trepnu. Ovo je za žene koje su se naučile nositi sa svakodnevicom, a uz to su u stanju obavljati teške fizičke i zahtjevne psihičke poslove. Nerijetko su to žene koje u dnevnom ritmu donose riskantne poslovne odluke.

Divno je što svaka žena može postati baš takva žena, ako to dovoljno jako želi.

Većina tih žena je prošli vikend uživala na 1. Sensual International Woman’s Retreatu. Spojile su uživanje u prirodi s plesom, opuštanjem, zabavom, druženjem i atraktivnim interaktivnim sadržajima.

Ako želite i vi bio dio ove prekrasne priče o sretnih ženama, pridružite nam se. Pokucajte na vrata ove čarobne dvorane, a sve što nakon toga slijedi čista je čarolija koju svaka žena jednostavno mora isprobati.

Melita Hanžek za Ana’s Sensual Fitness

Prijašnje kolumne možete pročitati ovdje:

Šipka i ja

“Putovanje od tisuću milja počinje prvim korakom”

Trbušnjaci, trbušnjaci, trbušnjaci…

Senzualnost dolazi iznutra

Trening Ana’s Sensual Fitnessa

Božićna kolumna

Prvi trening u 2015-toj godini

Napravila sam zmiju!

Jupiiii konačno 4. stupanj!

Ples sa srcem i dušom 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *