Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Karakter ljepšeg spola prema horoskopu!

horoskopVage su pametne i sofisticirane, a Djevice pravi anđeli! 

U nastavku pročitajte kakav karakter krasi svaki od horoshopskih znakova:

Ovan  

Žene rođene u ovom znaku krase snaga i kontrola. One su rođene vođe i svjesne su moći koju imaju, ali je koriste pažljivo i diskretno. Uvijek su svjesne posljedica svojih postupaka i rijetko kada svoju snagu nameću drugima. Te su uvijek su dobar primjer svojim ponašanjem.

Bik  

Ove žene krasi snaga volje i karaktera. Jako su  tvrdoglave, ali i poticajne! Obično su one te koje imaju hrabrosti braniti vlastite stavove. Po prirodni su jako brižne i vrlo rado pomažu drugima ako je potrebno. Jako je malo pripadnica ženskog spola koje mogu voljeti duboko kao žene u ovom znaku jer kada one vole svijet ima se divi!

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku veliki su mislioci i kreatori. Prepune ideja i sposobne  razmišljati izvan okvira. Nisu samo snalažljive, već i maštovite pa često usklade vlastite ideje sa sposobnostima. Nisu previše dominantne, ali ne zato jer su slabe, već zato jer su svjesne svoje snage i koriste ju pažljivo. Svijet im se najviše čudi zbog ljepote njihovih misli.

Rak 

Ovdje se radi o ženama koje su nepoznanica većini ljudi, malo je onih koji ih mogu razumiju u potpunosti. Ono što se događa u njihovom mentalnom sklopu može biti iznimno snažno i strastveno, a s druge strane tako nježno i velikodušno. Čuvaju svoj privatan životi, jako su odane i nikad ne znate što im je na umu. Kada vole tada su jako strastvene!

Lav 

Ove žene rođeni su vizionari i vođe. Vrlo su motivirane i nikada ne odustaju, sve dok ne dođu do cilja koji su si zadale. Poznate su i po tome što znaju postavljati nove standarde i nova mjerila na koja se drugi ugledaju, a njihova izvedba nikada nije ništa manja od izvrsne.

Djevica  

Žene rođene u ovom znaku jako su iskrene i prepune vrlina. One će uvijek prije izabrati teži put kako bi napravile nešto kako žele, nego odabrati lakšu opciju. Rado pomažu, pune su ljubavi i ljubazne po prirodi, moglo bi se reći da one posjeduju dušu malog anđela. One se mogu slomiti, povrijediti, pa čak i osjetiti izgubljenima, ali uvijek će se boriti kako bi vratile stanje u normalu. Imaju predivno srce i uvijek su tu za druge.

 Vaga 

Ovo su pametne, sofisticirane i duhovite žene. Imaju odličan smisao za humor koji, također, pokazuje višu razinu intelekta i razumijevanja. U životu uvijek pokušavaju imati ravnotežu i čvrsto se drže svojih emocija. Obično imaju visoku razinu samosvijesti koja im osigurava da točno znaju što žele u životu, to je nešto što ih razlikuje od ostalih ljudi.

Škorpion 

Žene rođene u ovom znaku oštre su, oprezne i uvijek svjesne toga šta su i tko su. Nikada ne lažu, a toliko su iskrene da to ponekad nekoga i povrijedi. Kada jednom upoznate njihovu prirodu, ne možete si pomoći, a da ne pokleknete pred njima i da vam se ne svide bas zbog njihove iskrenost.  One su predivni ljubavnici, bez dlake na jeziku. Radije će nekoga povrijediti istinom, nego lagati jer tako zvuči bolje. Ne može se baš svatko nositi s njihovom osobnošću.

 Strijelac  

Žene rođene u ovom znaku emocionalni su čarobnjaci. Jako su osjetljive i znaju duboko razumjeti emocije, kako svoje, tako i tuđe. Vrlo su empatične i lako se mogu staviti u tuđu poziciju kako bi ga bolje razumjele. Ipak, samo nekolicini ljudi dopuštaju da vide njene prave emocije. Svoje misli često znaju čuvati samo za sebe. Ako vas puste u svoj život i otvore vam se, znajte da ste posebni.

 Jarac 

Ovo su samostalne, samosvjesne i promišljene žebe. Njihov osjećaj za samog sebe je doveden do savršenstva. One nemaju nikakvih iluzija o sebi. Poznaju svoju snagu i svoje slabosti i jako dobro znaju šta mogu da očekuju od života. Njihova unutrašnja ljepota nadahnjuje druge. One dobro poznaju svoju dušu pa kada vam nešto govore, pažljivo slušajte jer one govore iz duše!

 Vodenjak 

Ove žene rođene su kao borci i sanjari. Neumorne u svojim ambicijama i znaj kako se motivirati da bi postigle veliki uspjeh. Pravi ih je užitak gledati u akciji, kako savršeno usklađuju želje i poteze. Isto tako, znaju biti nemilosrdne, jako su motivirane i vrlo ambiciozne. Rado bi mijenjale svijet i ostavile svoj trag u povijesti.

 Ribe 

Žene rođene u ovom znaku fontane su prepune ljubavi, poštenja i velikodušnosti. One kao da su izgrađene samo od ljubavi. Emotivne su, ali sklone držati svoje osjećaje za sebe, ne pokazuju ih svakome. I kada se bore ili plaču, one neće pokazati da su povrijeđene. Umjesto toga pokušati će drugima zacijeliti rane, doprijeti do ranjenih duša i svojom ljubavi pomoći im da se uzdignu.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *