Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Jupiiii konačno 4. stupanj!

15886_10152639283160812_7315191368070909560_nNe znam kako je vama, ali ja obožavam šipku. I ples. I ples na šipci. I druženje oko šipke. Možda ne pišem tako često, ali sigurno jako puno pričam o Ana’s Sensual Fitnessu. Moram vam priznati da mi nikako nisu mi jasne žene koje ne treniraju, koje ne plešu i koje mislie da to nije za njih. I nikada mi neće biti jasno. Iako sam i ja ne tako davno, bila jedna od tih žena koje danas, baš nikako ne mogu razumjeti.

Cilj mog pisanja je da vam pokušam približiti atmosferu s treninga. A to je jednostavno ne moguće. To morate doživjeti. Sami. To nije ni slično nečemu što ste već probali. I ne može se usporediti sa hrpom lažnjaka koji se furaju na ovo što Ana’s Sensual Fitness radi. Ali dobro, kopira se i Gucci, pa svi znamo da je fejk uvijek fejk, bez obzira na primamljivu cijenu. Eto, sada kad smo to rješili, moram vam reći još nešto što vam ne mogu objasniti.

Ne mogu vam objasniti da ja danas imam temeperaturu 39,2 i da doslovno osjećam fizičku bol jer ne mogu na trening. Kome da ja to objasnim? Kako? Pa svi bi pomislili da sam luda, da to kažem na glas. Ne boli me tijelo od treninga, već me boli duša zbog toga što ne mogu na trening. Na početku mi je bilo malo teško uskladiti prenatrpani raspored i svakodnevno biti u dvorani na workoutu. Bilo je grozno, ali rezultati se vide. 15 kila manje, pa sad vi recite da se trud ne isplati. Ali nije samo manjak kilograma, bolji bioritam, pojačano samopuzdanje, opuštenost i senzualnost ono što vam danas nikako ne mogu objasniti.

Ne mogu vam objasniti onaj osjećaj kad odradiš težak workout, kad napraviš nemogući element i kad plešeš bolje nego ikad u životu. Ne mogu vam objasniti kako je to kad jedino čemu se veseliš na kraju dana je odlazak u dvoranu. Ne znam opisati osjećaj koji dobiješ kad zatvoriš oči i plešeš najsenzualnije pokrete sama za sebe. Ne znam opisati kako je to kad u polumračnoj dvorani postojiš samo ti, muzika i šipka.Ali mogu vam reći da jedva čekam da me povišena temperatura napusti i da konačno mogu zaplesati najsenzulniji ples na svijetu.

Melita Hanžek za Ana’s Sensual Fitness

Prijašnje kolumne možete pročitati ovdje:

Šipka i ja

“Putovanje od tisuću milja počinje prvim korakom”

Trbušnjaci, trbušnjaci, trbušnjaci…

Senzualnost dolazi iznutra

Trening Ana’s Sensual Fitnessa

Božićna kolumna

Prvi trening u 2015-toj godini

Napravila sam zmiju!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *