Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Željko Joksimović sinoć je „zapalio“ KD Lisinski

zeljko_joksimovic_melita_hanzek

Ono što je malo kojem glazbeniku uspjelo, uspio je sinoć poznati balkanski pjevač Željko Joksimović.

Ovog talentiranog pjevača, skladatelja, tekstopisca i producenta krasi nevjerojatan smisao za lijepo, raspon glasa kojeg bi se mnogi posramili, i što je najvažnije, čovjek koji u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije bio predmet niti jednog trača i skandala. Iz tog razloga Željko Joksimović je jedan od nominiranih za najglamurozniju osobu. Izbor će se održati 17.3.2015.g. u Zagrebu. Glasovati možete OVDJE.

Željko za sebe kaže: „Od samoga početka verovao sam u to što radim. Verovao sam u sebe i volim ovo što radim. I to je jedini recept kako se postaje profesionalan. Prvo gledaj sebe, onda ćeš videti da nema mesta tračevima i skandalima.“ Željko se od srca zahvalio na nominaciji te je pozdravio sve koji su glasali za njega, ali i one koji nisu.

Većina naših pjevača jedva može napuniti klub, a za koncert Željka Joksimovića sinoć se tražila karta više.

Lisinski dugo nije bio ovako krcat. Oduševljeni obožavatelji dva i pol sata neumorno su pjevali i plesali uz poznate pjesme poput: Zablude, novog hita s kojim je započeo koncert, Ljubavi, Zaboravljaš, Supermena, Nesanice, evrovizijskih hitova: Lejle, Nije ljubav stvar i Lane moje, te mnogih drugih.

Željko Joksimović nam je nakon koncerta rekao: „očaran sam publikom u Lisinskom. Još uvijek sam pod adrenalinom pozitivne energije koju mi je moja publika pružila. Ovo je bila premijera Balakna Bazaara na prostorima Ex Yu.“

Ovaj osebujni pjevač surađivao je sa gotovo svim estradnim umjetnicima širom regije, među kojima su pokojni Toše Proeski, Lepa Brena, Nina Badrić, Halid Bešlić, Haris Džinović, Jelena Tomašević, Tony Cetinski i mnogi drugi.

Poznata pjevačica Jelena Tomašević sinoć je nastupila sa Željkom Joksimovićem te nam je otkrila kako obožava raditi sa Željkom jer je on prije svega divan čovjek kojem su humanost i dobročinstvo na prvom mjestu. Nadodala je da je Željko fantastičan umjetnik širokog spektra djelatnosti, koji je u duši perfekcionist i esteta, te je zahvalna što je baš ona odabrana da bude dio turneje Blakan Bazaara.

„Svatko tko je ikada surađivao sa Željkom nakon toga izišao je kao plemenitija osoba sa bogatijim glazbenim iskustvom i novim znanjima kojeg taj glazbenik nesebično poklanja svima koji surađuju s njime.“

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *