Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

DJ Claudio Madirazza predstavlja svijet mjehurića i brazilskih koktela

IMG_4858 [Rezolucija ekrana]Doživite svijet mjehurića i brazilskih koktela u subotu 23. svibnja u klubu DrinX uz posebnog gosta DJ-a Claudia Madirazzu!

Nakon “Veselog petka” DJ-a Saše Šoštarića, u klubu DrinX slijedi još veselija subota. 23 svibnja “Gradska predigra” predstavlja “House of Bubbles”, programsku poslasticu uz posebnog gosta, DJ-a Claudia Madirazzu, na kojoj će DrinX postati kuća mjehurića i brazilskih koktela.

Gostima kluba hostese će na ulazu podijeliti bočice mjehurića za puhanje, pa će tako i mjehurići i balončići letjeti po klubu u house i r’n'b ritmovima.

Poseban gost večeri biti će sjajan DJ Claudio Madirazza, poznat po rezidencijama na Zrću u Papayi(2009) i Kalypsu (2010), te legendarnim zagrebačkim klubuvima PiranhaGjuro 2SaloonPosh Fantasy barHemingway bar i Hollywood vanity club. Poznat je po plesnim house ritmovima bogatih vokalima, ali Claudio je jedan od najsvestranijih DJ-a, te nema glazbenog žanra koji mu je stran.

U subotu će pod dirigentskom palicom DJ-a Claudia Madirazze mjehurići po DrinX klubu plesati u ritmovima house, deep house, r’n'b i electropop glazbe.

Ujedno je i Ballantine’s Brasil Party na kojem će atraktivne Ballantine’s Brasil hostese podijeliti posebne nagrade svima koji piju ukusne koktele od tog pića.

Doživite i Vi svijet mjehurića i brazilskih koktela u subotu 23. svibnja u Tkalčićevoj 10, u klubu DrinX. Ulaz je besplatan, a za rezervacije i dodatne informacije možete kontaktirati: 095/8441114.

Foto: Bruno Zlomislić

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *