Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zagreb Adventure festival

Dođite na Jarun, na Otok hrvatske mladeži u nedjelju5. svibnja od 10.00 do 18.00 sati i navijajte za timove SOS Dječjih sela. Potražite nas i na info pultu SOS Dječjeg sela Hrvatska i saznajte sve o našim timovima, navijačima i o SOS Dječjim selima.

Donacije_elementi_kampanje_hr

Festival je zamišljen kao prezentacijska platforma svih vrsta aktivnog odmora, sporta i rekreacije na otvorenom te pustolovnih aktivnosti cijele Hrvatske. Specifičnost ovog festivala je ta da se svi sadržaji mogu uživo doživjeti i isprobati.

Posjetitelji se mogu besplatno okušati u slobodnom penjanju, letu balonom ili zmajem, adventure parku, wakeboardu, ronjenju…, a sudjelovanjem u raznim natjecanjima za početnike, mogu osvojiti i vrijedne nagrade.

ZAGREB ADVENTURE FESTIVAL uz pomoć i podršku Ministarstva socijalne politike i mladih na Jarunu organizira humanitarnu akciju za nezbrinutu djecu iz domova u Hrvatskoj. Djeca iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci sa svojim će se timovima natjecati u pustolovnim sportovima predstavljenima na Zagreb Adventure Festivalu. Pobjednički tim osvaja 5-dnevni Scout Camp na Zrmanji! Želimo im sreću u natjecanjima timova za koje su sami odabrali imena - Ladimirevčani će se natjecati u timu moSquitOS, inspirirani komarcima koji su se već pojavili u tom slavonskom području, dok je Lekenik ekipa, inspirirana pričom Petra Pana, svoj tim nazvala Everland.

 

Cilj nam je:

  • upoznati djecu iz domova s pustolovnim aktivnostima
  • ojačati njihovo samopouzdanje → samostalnost
  • razviti njihov timski duh
  • omogućiti otkrivanje njihovih talenata (potencijalno buduće uključivanje djece u sportske klubove → zajedništvo)
  • sportom protiv alkoholizma, droge, devijantnog ponašanja
  • razviti njihovu ekološku svijest i ljubav prema prirodi

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *