Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sve o Vagi

horoskop_vagaHoroskopski znak Vaga započinje 23.rujna, a završava 22.listopada svake kalendarske godine. Također kažu kako se djelovanje tog znaka pokazuje tek nakon 6- 7 dana.

Tjedni horoskop

Općenito: Ovaj tjedan ćete biti u stisci sa novcem. Izbjegavajte bilo kakva društvena okupljanja. Ponašajte se najbolje što znate.

Karijera: Ovo je dobar tjedan za posjetiti odvjetnika i poslušati pravne savjete kako biste konačno završili sudski spor koji je već dugo na čekanju. Pravilno upravljanje vremenom može učiniti čuda na radnom mjestu. Budite u svemu organizirani.

Ljubav: Pokušajte ne povrijediti partnera i prilagodite se njegovim potrebama.

Mjesečni horoskop

Ovaj mjesec svjedočit ćete značajnom napretku u svim kutovima. Doživjet ćete ravnotežu vezano uz financijska pitanja. Vaši zadaci koji su bili na čekanju konačno mogu biti ostvareni. Pokušajte riješiti svoje probleme sami. Vaši iskreni napori moraju donijeti dobitke. Vaši neprijatelji mogli bi iskorisiti vašu slabost i preuzeti prednost, stoga vas upozoravamo da ne otkrivate svoje slabosti pred njima. Sa točke gledišta vezano uz karijeru, strpljenje će biti ključna riječ. Mogli biste se uključiti u vjerske aktivnosti. Pokušajte zadržati sklad sa djecom. Vaša borba u tom smjeru može dati korisne rezultate. Postoji vjerojatnost da ćete otići na turističko putovanje zajedno sa svojim bliskim prijateljima. Promjena prebivališta ili radnog mjesta je na čekanju. Vaš društveni ugled ostaje netaknut. Međutim, ima jedna dobra vijest za prva vremena, jer ćete dobiti mnogo prilika za osvojiti srce vašeg izabranika. Mudro pazite na svoje zdravlje jer je ovo promjenjiv mjesec. Dakle, trebali biste poduzeti mjere opreza vezano uz vaše zdravlje.

Godišnji horoskop

Općenito: Ove godine, Vage će dobiti odgovore na mnoga pitanja za koja su ranije mislili da nisu retorička ili da ih je barem teško riješiti. Kao rezultat, mnoge stvari bi se mogle promijeniti. Na području odnosa bit će razmatrane zanimljive metamorfoze. Poslovni i privatni odnosi bi se mogli isprepletati. Komunikacija sa prijateljima bi mogla biti posebno korisna za vas. Budite oprezni kada pristanete nekome pomoći. Postoji opasnost od uključivanja u tuđe probleme. 2016. godina opisuje godinu konačnog završavanja i prijelaznog razdoblja. Imate priliku podvući crtu, promijeniti svoj unutarnji život, svoj posao ili organizirati svoj život na drugačiji način. 2016. godina bit će povoljna za ljude koji trebaju završiti zadatke na čekanju. Naći ćete se u situacijama gdje ćete morati pokazati svoje najbolje diplomatske sposobnosti kako biste napredovali u raznim fazama života. Ovo će imati snažan utjecaj na događaje vezane uz Vage. Ključni rezultat će biti poticanje karitativnog i duhovnog rasta na svim razinama.

Ljubav i veze

Zvijezde vam ni na koji način ne mogu zabraniti da volite i da budete voljeni, ali bilo bi bolje da odgodite sve vrste ceremonija i rituala. Ovo vrijeme je pogodno za udaju, ali nemojte se udavati ako taj događaj znači malo za vas i vi ga vidite samo kao zapis na papiru i dobivanje potvrde. Inače su velike nade povezane sa svečanim događajem. Ovo je bolje vrijeme podrške za one koji traže životnog partnera. Vage će imati ljubav i slagati će se sa svojim bračnim drugom. Također će biti mnogo šansa u kojima će Vage privući osobe suprotnog spola. Neke razlike ili nesporazumi mogli bi se odvijati u osobnim odnosima od mjeseca travnja pa do kolovoza 2016.godine. Međutim, oni oženjeni će moći uživati ​​u životu zajedno sa svim svjetovnim blagodatima i srećom. Budite manje kritični prema svojoj vezi zašto što bi kritike mogle negativno utjecati na vas. Članovi obitelji će biti tu prvenstveno za vas. Društvena događanja i okupljanja pružit će vam goleme užitke. Vodite brigu o svom partneru i naučite biti liberalni i darežljivi. Vaš partner možda neće poslušati vaše naredbe i to bi moglo dovesti do mogućih sukoba ega. Ovo je zagonetno razdoblje za vas u kojem ćete se baviti preprekama i zahtjevnim situacijama. Bit ćete najviše romantični na područjima gdje imate najveće sklonosti, a to su likovna umjetnost i glazba. Bit ćete oduševljeni izvedbama i sudjelovanjem vaših članova obitelji. Vaša zaljubljenost u tehnologiju će vas i dalje fascinirati. Socijalan položaj neće biti fantastičan, ali je pravo vrijeme za pregovaranje. Za one Vage koje su u vezi, ovo je razdoblje u kojem će vaš partner preuzeti inicijativu češće nego inače. Osjećat ćete se kao da ste novorođeni i počet ćete gledati svoju vezu iz novog kuta. Ovo će vam pomoći pri stvaranju one vrste ljubavi koju ste silno tražili.

Posao, karijera i financije

Morat ćete djelovati pažljivo na početku 2016.godine. To neće biti dobro vrijeme za molbe o promjeni posla ili odjela. Neće vam biti suvišno ako naučite nešto novo, čak i ako to zahtijeva određenu količinu novaca i vremena. Vaše dodatno financijsko stanje će ovisiti o vašem uspjehu u rješavanju ovog problema, tako da je pametno ne žuriti i provjeriti konačan rezultat dvaput prije nego krenete dalje. Postoji velika mogućnost da ćete biti ovisni o ljudima i okolnostima. Poduzetnici će krenuti za proširenjem posla ili njegovom punom reorganizacijom, ali taj proces će ići jako sporije nego što je bilo planirano. Oni koji se ne boje rizika mogli bi steći ogroman profit u prvom tromjesečju. Postat ćete vrlo ambiciozni, aktivni i energični tijekom 2016.godine. Ispunit ćete svoje ciljeve, usmjeravajući svoja nastojanja i neumorne napore u pravom smjeru. Vaš cijeli pokušaj će doprinijeti visokom stupnju uspjeha. Postoje velike šanse domorocima za nasljeđivanje roditeljske imovine. U 2016.godini, Vage će uglavnom biti blagoslovljene sa dobitkom u poslovanju i financijama u svim poslovnim pothvatima. Također ćete dobiti priznanje za svoje zasluge, stečene sposobnosti i odlična postignuća. U drugoj polovici godine, bit ćete upoznati sa čudnim i ukočenim situacijama. Tu bi moglo nastati nekoliko neprijatelja na profesionalnom planu. Neka porezna pitanja koja su u tijeku i druge kompilacije će vas nervirati. Možda ćete se morati susresti sa jakim državnim mjerama i platiti kaznu. Starosjedioci će biti vrlo oduševljeni za eksperimentiranje s novim idejama na svom radnom mjestu. Pojedinci će morati uzeti pauzu kako bi se osvježili i obnovili svoju cijelu perspektivu. Novi posao će biti isplativ za Vage. Tu bi moglo biti manjih izazova koji će se postupno rješavati. Vage također mogu očekivati ​​promociju u svom poslu u 2013.godini. Starosjedioci bi se mogli suočiti sa preprekama od strane njihovih protivnika koje ćete na kraju eliminirati.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *