Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lepa Brena teško stradala

U cijelosti vam prenosimo izjavu za javnost Brenine obitelji.

lepa brenaNakon nezgode i pada, koji joj se dogodio u Novom Vinodolskom, gde se Lepa Brena nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem, a pre koncerata u Makarskoj i Bihaću, folk zvezda  biće zadržana na lečenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

Brzom intervencijom hrvatskih lekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat leve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji. Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvezda ranije imala zdravstevnih problema sa trombom, tim lekara je odlučio da sačeka jutro, kako bi se INR spustio u meri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mere.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se oseća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje pomenute klinike,

Porodica Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju sui m ukazali svi zaposleni u Ortopdskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brigom za zdravstveno stanje folk zvezde.

Porodica Živojinović priliku koristi i da se zahvali medijima na objektivnom izveštavanju, ali i da predstavnike štampanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgovoriti na novinsrka pitanja koja se tiču njenog zdravstvenog stanja.

 

Do daljnjeg, zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću biće odloženi.

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *