Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Renata Sopek otvara “Vikend s Karlom”

Prvi “VIKEND S KARLOM” događaj je koji ne smijete propustiti, a Renata Sopek jutarnjim treningom u središnjem parku u subotu 1. lipnja otvara ovaj atraktivni kulturno-turistički događaj u spoju sporta, kulture i zabave.

Renata SopekDugo smo čekali, ali sada je i službeno potvrđeno: Renata Sopek otvara prvi “Vikend s Karlom”!

U subotu 1. lipnja s početkom u 10 sati ova atraktivna TV voditeljica i aktivna promotorica vježbanja, ljepote i zdravoga života, jutarnjim treningom u središnjem parku karlovačke Zvijezde rasplesat će Karlovac i otvoriti prvi “Vikend s Karlom”.

Za sve ljubitelje sporta i zdravoga života – ovo je program koji ne smijete propustiti. A Renata poručuje: I svi oni koji to već nisu, u subotu 1.6. na “Vikendu s Karlom” bez sumnje će to postati!

Jedno od najprepoznatljivijih lica hrvatske lifestyle i showbiz scene, Renata Sopek svojim projektom “U dobroj formi” postala je jedna od najaktivnijih promicateljica ljepote, uravnotežene prehrane i zdravoga života.

Mediji je zato i nazivaju “hrvatskom Jane Fondom”, autorica je knjige “Zdrava i fit” s dr. Lejlom Kažinić Kreho, instruktorica je fitnessa i zumba fitnessa… Iza nje je već serija DVD-a s vježbama za zdrav život, a na “Vikendu s Karlom” u Karlovcu otkrit će što doista znači biti “u dobroj formi”!

I zato: u subotu 1.6. navucite tenisice i obucite trenerku. Dođite na “Vikend s Karlom” – i postanite i vi dio slike karlovačkoga parka koji vježba u ritmu s Renatom Sopek.

Organizator G.A.D. PRODUKCIJA najavljuje da najbrže i najupornije vježbačice i vježbače očekuju i vrijedne nagrade, a jedno je sigurno: U subotu 1.6. morate biti s Renatom Sopek – na “Vikendu s Karlom”!

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *