Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

3 tajne ženskog ponašanja koje privlače muškarce

pozitivan stavČesto se pitamo kakve to žene privlače muškarce?  

Najčešće nije stvar u fizičkom izgledu, iako je on bitan. Muškarci su vizualna biča i prvo što će primijetiti je fizički izgled žene, ali to nije ono što će ga zadržati. Muškarci mnogo više pažnje obraćaju na način na koji se žena ponaša.

Tajna za privlačenje muškarca najčešće leži u tri načina na koji se žene ponašaju: 

1. Pozitivan stav 

Za muškarca ne postoji ništa privlačnije od sretne žene. Muškarac želi usrećiti svoju ljepšu polovicu jer ga njezina sreća privlači na jednoj višoj razini.

Pozitivne emocije su zarazne, a kada ih žena pokazuje može privući svakog muškarca. Muškarcima su pesimistične žene i one koje izigravaju žrtve jako odbojne. Zato budite sretne i pozitivne!

2. Tajnovitost 

Muškarcima nisu zanimljive žene koje su kao otvorena knjiga i odmah otkrivaju sve o sebi. Zato zadržite malo misterioznosti i ne govorite odmah sve što vam je na duši. Time mu dajete razlog da vas želi još više.

3. Mala nedostupnost 

Muškarac će uvijek više cijeniti ono za što se mora boriti. Pustite ga da se bori za vas i da zavrijedi vašu pažnju, neka mu vaša pažnja bude nagrada.

Nemojte biti previše pristupačni i pustite da zasluži vašu pažnju. Neka vaši standardi budu visoki i poštujte sebe dovoljno da ga odbijete kada je to potrebno. Nemojte vi biti te koje će uvijek napraviti prvi korak, dopustite muškarcu da vas zadivi i zavede na svoj način.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *