Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Oni su ‘Prvi April’ i ne šale se!

prvi_aprilHit Records vam sa zadovoljstvom predstavlja novu zvijezdu na glazbenom nebu. Zanimljiva šestorka, bolje rečeno pet mušketira i jedna dama, kriju se iza naziva ‘Prvi April’.  Imenom i prezimenom oni su Dorotea Sakač – vocal, Ivan Kukec – vocal, Matija Krnjak – gitara/saksofon, Nikola Šincek – klavijature, Davor Špoljar – bubanj i Tomislav Požgajec – bas gitara.

Ovu ekipu veže ljubav prema glazbi i veliko prijateljstvo, a odlično i energično vladaju pozornicom, pa su njihove ‘live’ svirke zapamćene po odličnoj atmosferi I zabavi.

‘Nije šala’ naziv je novog singla Prvog Aprila a ekipa iz banda nije krila zadovoljstvo - ‘Danas je jako velik dan za nas. Kao djeca sanjali smo nešto ovakvo, a danas se to napokon i ostvarilo. Sretni smo što nas je prepoznao izdavač za kojeg izdajemo svoj novi singl. Pjesma “Nije šala” je svojevrstan  početak jedne nove glazbene priče o kojoj smo dugo sanjali. Nadamo se da će i publika prepoznati ovakav glazbeni rukopis. Sretni smo zbog suradnje s Kikijem Rahimovskim i Ivanom Škuncom.’

‘Naše mišljenje je da je vrijeme da se i mlađi autori pokažu u pravom svijetlu. Prvi April je specifičan naziv banda, a ovim singlom publici želimo pokazati da se ne šalimo i da ćemo zbog njih još više raditi, dokazivati se kako bi opravdali status u njihovim očima!’ - rekao je Ivan Kukec, pjevač Prvog Aprila!

Glazbu i tekst novog singla potpisuje Kristijan Rahimovski dok je za aranžman I produkciju zaslužan Ivan Škunca. Pjesmu ‘Nije šala’ prati i video spot sniman pod redateljskom palicom Daria Godiča.


Prvi April pratite i putem facebookainstagrama i youtubea!

Glazba: Kristijan Rahimovski

Tekst: Kristijan Rahimovski
Aranžman: Ivan Škunca
Mix: Ivan Škunca
Master: Ivan Škunca

Redatelj spota Dario Godič

Foto: Martina Cvek

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *