Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Objavljena nova pjesma Michaela Jacksona

Pjesma, “Love Never Felt So Good”,  najavljuje novi album Michaela Jacksona “XSCAPE”

Danas je objavljena nova pjesma Michaela Jacksona: Love Never Felt So Good. Pjesmu su producirali Michael Jackson, John McClain, Giorgio Tuinfort i Paul Anka, a u originalno snimljena 1983. godine. Poslušajte odličnu kombinaciju originalne i moderne produkcije s prepoznatljivim zvukom iz osamdesetih:


Uz verziju u kojoj se čuje samo Michael Jackson, dostupna je i verzija, odnosno duet s Justinom Timberlakeom koju je pjevač  s oduševljenjem proširio preko društvenih mreža:

michael-jacksonLove Never Felt So Good je ujedno i  prvi singl s nadolazećeg albuma Michaela Jacksona “XSCAPE” koji će biti će objavljen 13. svibnja u suradnji s Epic Records i Zakladom Michaela Jacksona. Novo izdanje prerano preminulog Kralja popa, uključuje osam novih pjesama snimljenih između 1983. i 1999. godine, a koje će se prvi puta moći čuti na ovom albumu. Izvršni producent  albuma je L.A. Reid (CEO Epic Recordsa), a Timbaland je glavni među slavnim producentima: Rodney Jerkins, Stargate, Jerome “Jroc” Harmon i John McClain.

Odabrani materijal iz bogate arhive Michaela Jacksona je osuvremenjen, ali je zadržao Jecksonov integritet i njegovu bit koji su uvelike utjecali na modern glazbu.

-  Michael je iza sebe ostavio neke glazbene izvedbe koje smo ponosni predstaviti kroz viziju glazbenih producenata s kojima je direktno surađivao ili jeimao želju surađivati. Iznimno smo ponosni i počašćeni što ćemo prezentirati svijetu ovu glazbu – kaže L.A. Reid.

I naziv albuma nastavlja tradiciju imenovanja Jacksonovih pjesama – naime Michael je uvijek odabrao za naziv projekta jednu od pjesama s albuma i to je još od Thrillera uvijek bila jedna riječ.

Album će biti dostupan u standardnoj i deluxe verziji!

Više na www.michaeljackson.com !

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *