Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Najčešće muške navike koje živciraju žene!

muške navikeBrak ili ljubavnu vezu teško je održavati onakvom kakva je bila na početku. Isto tako, generalno gledano niti jedan muško – ženski odnos nije lako uspostaviti ni održati.

Postoje tisuće i tisuće sitnica kojima muškarci svjesno ili nesvjesno nerviraju svoje ljepše polovice, ali jedno je sigurno, razgovorom i kompromisom sve se može riješiti.

Žene se jako često živciraju zbog nekih sitnica koje muškarce uopće  previše ne diraju.  

U nastavku vam donosimo najčešće muške navike koje živciraju ženski spol: 

1. Kada lako zaboravljaju obaveze 

Žene pamte svaku sitnicu i često isto tako očekuju i od svojih partnera. Ipak, često se događa da žena svom muškarcu kažu da negdje  trebaju ići ili da treba nešto napraviti, a oni kao da je ne čuju. Tada žena može pomisliti da njenom muškarcu nije stalo jer ne postoji drugi način da objasni činjenicu da njen muškarac svako malo zaboravi neku stvar.

2. Kada im treba cijela vječnost da nešto poprave 

Kada žena zamoli svog muškarca da nešto napravi ili popravi, ona očekuje da on to završi što prije. Ipak, muškarcima skupljanje lišća ili popravljanje nekih sitnica, nisu stvari koje su od životne važnosti i često im nije jasno zašto žene inzistiraju da budu napravljene odmah. Muškarac treba imati na umu da ako ga je žena nešto zamolila da učini, onda ona od njega očekuje da to riješi što prije.

3. Kad neprestano govore da se smirite 

Kada je žena nervozna, a muškarac joj neprestano govori da se smiri to je isto kao kada biku mašete crvenom maramom ispred nosa. Iako muškarci često ne vide veliku dramu u svemu kao što vide žene, u ovakvim situacijama trebali bi im uputiti riječi utjehe i razumijevanja ili je jednostavno ostaviti na miru i ne pogoršavati situaciju

Kada muškarac ne može razumjeti ženu, onda ju neće znati ni poštovati! 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *