Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dosta vam je svega? Vrijeme je za ženski vikend sa stilisticom Almom!

LIKAŽenska vikend putovanja po Hrvatskoj koje je osmislila stilistica Alma Premerl Zoko, hit su među ženama! Na ovom putovanju uživate u prekrasnoj prirodi, istražujete destinaciju, ali i prepuštate se tipičnim ženskim temama – radionicama o zdravlju, ljepoti, modi, gastronomiji! Pa tko ne bi volio doći kući nakon vikenda sa svladanom školom šminkanja, svladanom radionicom sljubljivanja hrane i pića, znanjem kako odabrati idealan komad odjeće? Sve se možete prijaviti, a putovati možete i same!

Puno posla, malo sna, brige, svakodnevica, obaveze oko klinaca, pomanjkanje vremena samo za vas… ako vam je dosta svega, čitajte dalje! Vrijeme je za ženski vikend sa stilisticom Almom Premerl Zoko! Onom koja je prije 10 godina prvi put progovorila o ženskim oblinama, učeći vas da je svako tijelo lijepo i da za svako pa i naj punije, najskladnije postoji savršena odjevna kombinacija.

Prije nešto više od godinu dana, kao svoj korona projekt brojnim je ženama predstavila svoj novi projekt – Women’s days by modniALMAnah jedinstveno putovanje namijenjeno isključivo ženama. I to onima koje su urbane, zaposlene, preopterećene, umorne ali i željne zabave, umrežavanja, opuštanja ali i učenja.

Putovanje po Hrvatskoj!
Destinacije su Hrvatske, mahom neobična mjesta koja otkrivaju prekrasnu prirodu, ali i skrivaju bogatu povijest. Zamislite da ljetujete u Iloku, kupate se u Karlovcu, skijate u Delnicama, a poput princeze spavate u dvorcu u Suhopolju. Da u Lici jednostavno ne stignete ući na poznate i utabane staze, jer ima toliko toga neobičnost za vidjeti, da u Koprivnici poželite živjeti. A tek kad sjednete u lađu i zaplovite Neretvom kroz voćnjak mandarina čiji cvijet miriši poput jasmina… Sve su to samo neke crtice koje je ovaj koncept približio brojnim ženama.

Po čemu je ovo putovanje posebno?
karlovac
Uvijek drugačije, kreativno i jako zabavno putovanje koje osmisli Alma osmišljeno je do posljednjeg detalja – uvijek su u fokusu dva izleta u prirodu, posjet muzeju, ali i pet jedinstvenih radionica s tematikom koja zanima žene. Zamislite da tijekom vikenda napokon naučite koji šešir savršeno odgovara vašem licu, kako napraviti beauty rutinu birajući proizvode koji su za vaše lice, kako se našminkati s pet osnovnih proizvoda koji se trebaju naći u vašoj kozmetičkoj torbici ali i naučiti kako uskladiti um i tijelo, svladati menopauzu, naučiti regulirati probavu ili pravilnim potezima četkicom za zube. Zvuči savršeno zar ne? Dodamo li još i to da je ovo putovanje SAMO za žene, koje vas razumije potiču, nasmijavaju eto poticaja da se i vi uputite na ovakvo putovanje. Same ili u društvu prijateljica s kojima ćete proživjeti ‘novi maturalac’.

Kako se prijaviti?
Putovanje je otvorenog tipa, prijaviti se mogu baš sve žene- a putovati možete i same. Prijave su direktno na mail almapz@gmail.com, putem linka ili na +385 91 534 87 85

U toplijem dijelu godine u pripremi su sljedeće destinacije:

03. srpanj od Zaprešića do Samobora – jednodnevni izlet
Dva prekrasna mala grada u Zagrebačkoj županiji omiljene su destinacije brojnih Zagrepčana tijekom vikenda. Kako ih obići u jednom danu, a uz sve to zaviriti u dvorac, rudnik i voziti se skelom koja će postati beauty plaža doživjet ćete na ovom putovanju.

Jednodnevni izlet u kojeg je uključen i ručak, ali i sve ulaznice na lokalitete iznosi 600,00 kuna, a sve informacije na mail almapz@gmail.com ili 0915348785

 

08. – 10.7. Vrijeme je za ljeto u Ozlju i Karlovcu!
Kupanje u dvije od četiri rijeke, šetnja stoljetnim parkom, uživanje u rođendanskom party-u kojim se na jedinstven način slavi dan grada Karlovca samo su neki od elemenata ovog putovanja. Zavirit ćemo u dvorce, pogledati kazališnu predstavu, voziti se žitnom lađom koja će se samo za nas pretvoriti u spa centar. Približit ćemo vam Karlovac na jedinstven način nakon čega nas neće iznenaditi ako nakon ovog putovanja odlučite živjeti baš u ovom gradu!

08.07. petak – Ozalj
16:30 Pavlinski samostan iz 17.stoljeća u Ozlju gdje ćemo ćuti o bogatoj povijesti ovog kraja, ali i opustiti se i okrijepiti.
19:00 vinograd na posebnoj lokaciji, slikanje slika uz degustaciju vina
21:00 dolazak u tipično selo tog kraja, selo Vrhovec gdje ćemo spavati dva dana. Sunce će zaći, pa ćemo uživati u laganijoj večeri s pogledom na Ozalj.

09.07. subota u Ozlju
9:00 doručak po domaći
10:00 beauty radionica/tajna ljetne beauty rutine
11:15 zdrav život – crijeva ljeti
12:30 Češnjak na Ozaljski. Radionica izrade pesta, namaza, pa čak i kolača od češnjaka
14:00 pizza brunch
15:00 Kajak po Kupi, vožnja kajaka po jezeru ispod starog grada Ozlja
16:30 – 18:00 Beach party na jedinoj riječkoj ‘plaži’ tog kraja.
18:30 Razgled Ozlja u društvu Slave Raškaj i N. Š. Zrinskog
21:00 večera uz zalazak sunca, uz prethodno kušanje 5 etiketa vina u vinskom podrumu

10.07. Ozalj i Karlovac
9:00 doručak po domaći
10:00 zdrav život radionica – blistav osmijeh ljetu
12:30 Žitna lađa u Karlovcu na kojoj plovimo 3 sata. Ona će na kratko biti beauty centar, ali i prostor gdje će se ručati. Osvježenje potražite kupanjem u rijeci
16:15 razgled grada Karlovca u društvu Nikole Tesle koji je tu išao u školu. Provesti će grupu Karlovačkom Zvijezdom, a rutu ćemo završiti u Holy Donut slastičarni gdje se ručno proizvode donuti.

Cijena putovanja iznosi 1.600,00 kuna, a sve informacije na mail almapz@gmail.com ili 0915348785

Foto: Nikola Zoko

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *