Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ljeto je u vašim rukama, a sloboda je samo vaša odluka

ljetni_horoskopPred nama je ljeto puno vrućina, kako temperaturnih, tako i onih životnih vrućina, koje će se pokazati onima koji se već nalaze u transformacijama i promjenama koje im je Saturn, planet učitelj, koji kada uđe u određen znak i određenu kuću, koja je kod svakoga negdje drugdje, učini dotično rušenje svega što je na slabim temeljima. Saturn koji je bio ušao u Strijelca vratio se u Škorpiona, koji je znak intuicije i infantilnosti… čudnovatih događaja, isprepletenih naglim i eksplozivnim reakcijama. Ovo ljeto učinite nešto za sebe. Budite ovo ljeto sebični i razmišljajte na prvenstveno na sebe.

U bilo kojem drugom slučaju, postat će te žrtva ponajviše sebi a možda i onim vašim bližnjima, koji su oduvijek bili tu da vas ograniče ili sputavaju u vašim željama i nakanama da ne budete slobodni i sretni jer oni znaju šta je najbolje za Vas. Naime planeti koji će nas pratiti ovo ljeto su Saturn, Neptun, Mars i Jupiter. Ne treba tu ni izostaviti Veneru… a za sve one koji će se sada pitati ali i reći ajde ti nama sada malo to prevedi evo slijedi prijevod ali molim Vas da obratite uvijek pažnju na gornji uvod sa Saturnom. Neptun planet koji će nam dati izdržljivost ali i revolucionarne ideje za promjene koje će nam donjeti osjećaji i i malo nas gurnuti u promjene,  koje će biti koji  potaknute nezadovoljstvom i saznanjem kako smo do sada živjeli i provodili naše emotivne životne trenutke.

horoskopZa sve koji žele i imaju snage za novi početak vrijeme je aman-taman pogodno i točno za korake prema miru i blagostanju duše. Venera i Jupiter u Lavu… u solisticiju Lava dakle kada krene Horoskopski znak Lava će kako će sunce biti jako tako će i Vaše odluke biti sve jasnije i jače da ih iznesete na sunce i osunčate te ih napunite snagom sunca, da bi  da ih prikažete prvensveno sebi a onda i drugima još jače i snažnije . Ovo ljeto će mnogima donjeti i razne nove izazove pogotovo vezane za erotičnost i flert.

Upuštanje u flert će mnogima koji su u vezama i braku donjeti probleme i zato pazite zasigurno nećete moći sakriti zadovoljstvo i čudan osmijeh na licu. Onim slobodnima flert će donijeti zanimljivosti i nova prijateljstva koja bi mogla rezultirati ljubavnim trokutima u kojima se nećete dugo zadržati, bar ne više od nekoliko mjeseci….maksimalno do 10 mjeseca ove 2015.godine. nakon toga će ljubavni trokuti postati pozitivna nula…. dakle pazite mogli bi ostati sami ali i ne potpuno sami….Ženski rod bi mogao biti plodan….a muški vrlo brzo nestati pogotovo zbog plodnosti….. a zima će već kucati na vrata.

Dakle po stanju ovog Saturna iz početka ove priče slijedi nam jako zanimljiva priča ovog ljeta koja bi mogla u našim rukama biti baš kao uzde u konjanikovim rukama…..kako ćete voditi snagu ispod sebe tako će Vam ovo ljeto i vratiti sve kada se Saturn krajem Rujna Vratu u Strijelca… .a onda PAZITE nema nazad….. niti se Saturn ne vraća nazad u Škorpiona a niti ćemo mi imati šansu se vratiti i popravljati situacije iz prošlosti koje idu samo naprijed.

Dennis_nusret_jasarevskiOvo ljeto iskoristite kako sam rekao da se popnete na tron i da Vas toplina i sunce usredotoči na Vas i na Vaše točne odluke. Bez lutanja i bez ljubavnih trokuta će te doći do najboljih odluka koje čekate mnogi već oko 7,5 godina. Zato sada uzmite olovku i papir i pišite Vaše ciljeve i prioritete, sebično i snažno bez straha krenite naprijed i zakoračite u ovo ljeto bez svih koji su vas sputavali i kočili. Oni koji su u ljubavima, koji su u kvalitetnim brakovima i vezama, neka vrijeme provode skupa i puno razgovaraju o ciljevima i zajedničkim golovima. Dotaknite svakoga dana mir isto kako svaki dan sunce dotiče Vas.

Ne dajte da Vas ljudi sitnih duša obmanjuju i znaju najbolje šta je za Vas…. i vjerujte…. ovo ljeto VI nećete učiniti greške…. osim ako nećete slušati svoje srce i dušu. Uživajte u ljetu i pogledajte ponekad u sunce koje izlazi…. dat će Vam životnu snagu…. a sunce koje zalazi pokšajte gledati u dvoje… ako ste sami, neka vam pokaže put prema miru i da snagu za preokrete i doticanje vašeg mira.

Vaš Dennis Nusret Jašarevski.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *