Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

UMAH vas poziva na Casting!

WORLD TOP MODEL je svjetski izbor modela/manekenki, koji ove godine slavi svoju jubilarnu 25-u obljetnicu, a finalni izbor održat će se 05.prosinca 2015. u hotelu SHERATON Parco de Medici, Roma/Italija.

WTM Roma 2015 (2)Organizator(nositelj licence) izbora  WORLD TOP MODEL, za Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu je UMAH – Udruženje manekena Hrvatske, koji je prošle godine proslavio 50 godina uspješnog poslovanja i koji ima veliko iskustvo u organizaciji sličnih izbora i modnih događanja.

Finalni izbor u Hrvatskoj održati će se u nedjelju 11.listopada 2015. u Kongresnom centru hotela SHERATON u Zagrebu.

UMAH – organizira izbor u Hrvatskoj, na kojem će se odabrati hrvatska predstavnica , koja će nas predstavljati na svjetskom izboru World Top Model u Rimu. UMAH je pozvao sve modne agencije u Hrvatskoj, da na izbor pošalju svoje najbolje modele/ manekenke kako bi se izabrala trenutno najbolja predstavnica. Isto tako organiziramo i otvoreni CASTING  modela za finalni izbor World Top Model Croatia

Vrijeme održavanja;    petak, 11.09.2015 u 17 sati

Mjesto održavanja ;     Hotel  ARCOTEL ALLEGRA ZAGREB (Branimir centar)

dvorana Galileo

Ulica Kneza Branimira 29, Zagreb

Uvjeti za modele;       iskustvo

visina 174-181 cm

starost 18-25 godina

Na izboru će uz vlasnika svjetske licence WORLD TOP MODEL prisustvovati i brojni poslovni ljudi, kao i mnoge poznate osobe iz javnog života (svijeta umjetnosti, glazbe, mode, sporta i glume).

Hrvatska će pobjednica uz medijsku promociju dobiti i mnogobrojne nagrade sponzora, a jedna od važnijih je stipendija poslovnog učilišta, kao i osobni automobil na korištenje.

Sve informacije vezane uz izbor World Top Model Croatia na umah@xnet.hr   ili putem facebook stranice  https://www.facebook.com/WorldTopModelCroatia

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *