Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kalypso predstavlja sezonu 2015. mega-spektaklom “GOA

Zagrebački klub Green Gold Club biti će mjesto na kojem će najstariji klub na Zrću, Kalypso, u suradnji s agencijom Pro Eventum, u subotu 9. svibnja, eksluzivno predstaviti sezonu 2015. i svoje novo lice mega-spektaklom “GOA”, što je kratica za “Garden of Art”

GOA Green Gold cover

“Garden of Art” je spektakuran, mističan program s vrhunskom scenografijom, koji će se održavati svakog ponedjeljka u klubu Kalypso i najatraktivniji je tjedni program kluba. Glazbena tematika je Future House, novi glazbeni žanr, kojeg su osnovali vodeći producenti današnjice Oliver Heldens i Robin Schulz, te je aktualan svjetski trend u elektronskoj glazbi. U subotu će za glazbeni dio GOA programa na pozornici kluba Green Gold Club zablistati sjajna B. Jones, resident DJ-ica kluba Pacha Ibiza za svjetsku turneju. Uz future house ritmove DJ-ice će zablistati i atraktivna violinistica Amadeea na svojoj električnoj violini.

GOA D-QUEENSD-Queens je naziv za kostimirane plesačice i performerice “Dance Queens” koje nastupaju na Ibizi i upravo one svojim ektravagandnim nastupom čine spektakularan program “GOA” provokativnim i mističnim. D-Queens djevojke nastupaju na svakom “GOA” programu, pa će Vas, kao i svakog ponedjeljka u sezoni 2015. u Kalypsu, uz još 12 artista, oduševiti i ove subote u klubu Green Gold Club.

Slogan programa “Garden of Art” je “Let’s create history“, koji nalaže kako Kalypso uistinu stvara nešto veliko ove sezone.

Kalypso club na Zrću nalazi se na clubbing sceni gotovo 30 godina, što ga čini jednim od najstarijih beach klubova u jugoistočnom dijelu Europe.

Trenutno je Kalypso u fazi kompletnog preuređenja i ove će sezone na party plaži Zrće pokazati svoje novo lice. Novi dizajn na ambijentalan način integrira klub u prirodu, sve je “u drvetu”, pa čak i DJ pozornica koja se nalazi u sklopu velike drvene skulpture. Integracija u prirodu i šumski ambijent čini klub Kalypso jedinstvenim na plaži Zrće.

Klub je redizajniran na više nivoa, pa će novi Kalypso, kapaciteta 3.500 ljudi, sadržati 31 V.I.P. ložu na 3 različita V.I.P. prostora, 3 nova WC prostora, 9 šankova koji uključuju wine & champagne bar, te juice & smoothie bar, pa giftshop, fast food kutak, restoran Boškinac kvalitete i kutak za cigare uz isti, 2 bazena, najbolji sound i light sustav na Zrću, plesni podij iznad kojeg preko cijelog kluba atraktivan most povezuje V.I.P. prostor i restoran, brojne platforme za Go Go plesačice, te klimatizirani backstage apartman za izvođače s vlastitim tušem, WC-om, svlačionicom, lounge dijelom i direktnim ulazom na pozornicu.

Sezona kluba Kalypso 2015. ima izrazito bogat program, bez praznog hoda između različitih festivala, te partyja s gostujućim izvođačima. Tako će, uz standardne festvale, kojih je Kalypso svake godine jedan od domaćina, kao što su Hideout, Spring Break, Forever, Loveweek, Fresh Island, Cro Rocks, Barrakud i Sonus, klub Kalypso predstaviti i svoj prvi vlastiti festival: Stereoforest Festival, na kojem će gostovati vrhunske svjetske DJ zvijezde, kao i lokalne, od kojih su R3HAB, Deorro, Justin Prime, Marien Baker, Dimitri Vangelis & Wyman, Sam Feldt, Danny Wade, Joe Shine i DJ Daisy samo neki. U sklopu Stereoforest festivala održat će se i “Garden of Art”, pod kojim nastupaju Dimitri Vangelis & Wyman, Sam Feldt i Danny Wade, a u istom će festivalu tu biti i “Color Sensation”, koji je izrađen po uzoru na indijske GOA beach partyje s “ljetnom kišom” u raznim bojama…

Kalypso Essence of SummerKako će se tijekom čitave sezone “Garden of Art” održavati svakog ponedjeljka, svaki će utorak i četvrtak od 21. srpnja nadalje biti rezerviran za “Arcadia Delight”, popodnevni event koji asocira na Rajski vrt i mirne pašnjake, čini ju chill out atmosfera za opuštanje uz zalazak sunca i ljetnih cocktaila, deep house glazba, te vocal house sa live act nastupima uz instrumente kao što su saksofon, violina i perkusije.

Uz sve to, klub Kalypso će ove godine biti domaćin i novim festivalima na Zrću, kao što su Incognito Festival powered by Reforma, kojim i otvara ljetnu sezonu 19. lipnja, pa Hard Island festival, atraktivan Allure Festival samo sa ženskim izvođačima, te Kalypso Karnival, četverodnevni glazbeni karneval engleske party ekipe WetYourself!

Sve u svemu, više ćete saznati u subotu 9. svibnja u zagrebačkom klubu Green Gold Club na spektakularnom programu “Garden of Art”, a još informacija možete potražiti na službenom webu kluba: www.kalypso-zrce.com.

Ulaz na Garden of Art u Green Gold Club je besplatan, a za rezervacije stolova kontaktirajte: 091/8980507.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *