Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lara Vukušić i Jakov Vranković su Miss i Mister turizma Hrvatske 2016

lara_1U predivnom Clubu Palazzo u Grand Hotelu Palazzo u Poreču održan je finalni izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske 2016. godine pod visokim pokroviteljstvom Grada Poreča i Turističke zajednice Grada Poreča uz generalno pokroviteljstvo Grand Hotela Palazzo.
Na izboru Miss turizma Hrvatske natjecale su se: Nera Lešić , Adela Geisler, Ana Brajčić, Paula Eleta, Lara Vukušić, Anna Carmen Bašić, Domina Serdar, Anđela Rončević, Elena Jung i Eleonora Žunić.

Miss turizma  2016. godine je Lara Vukušić iz Splita koja će Hrvatsku predstavljati koncem godine u Hong Kongu, prva pratilja je Domina Serdar iz Splita, dok je druga pratilja Elena Jung iz Pule.
- Totalno neočekivano, presretna sam i iznenađena u svakom pogledu, tako da mogu reći da je neki neopisiv osjećaj u trenutku kad prozovu vaše ime.Konkurencija djevojaka je bila dosta jaka, sve su lijepe i imaju svoj karakter.U Hong Kong idem sa puno ambicija, pripremit ću se najbolje i nadamo se najboljem.Dolazim iz Splita i maturantica sam 2.Jezične gimnazije, planiram upisati psihologiju u Londonu, precizirano dječju psihologiju i u slobodno vrijeme se bavim modelingom.Moja sestra Dora Vukušić mi je velika podrška, ona je već duže u modelingu, istaknula je Lara Vukušić, Miss turizma Hrvatske 2016. godine

Na izboru Miss turizma Hrvatske natjecali su se: Lovro Bartolić, Bruno Brnčić, Domagoj Jelaš, Aleksandar Trbojević, Emanuel Kušec, Tomislav Cvitak, Deni Žure, Josip Šuća Vranjić, Jakov Vranković i Ivan Genda.
Mister turizma je Jakov Vranković iz Splita, a on će Hrvatsku predstavljati na svjetskom izboru sljedeće godine u Panami. Drugo mjesto osvojio je Aleksandar Trbojević iz Pule, dok je treće mjesto osvojio Ivan Genda iz Rijeke.

- Ovo mi je prvi susret sa ovakvim tipom natjecanja i modelingom.Mislim da sam se dobro snašao u natjecanju i nadam se da ću uz sportsku karijeru gurati i ovu drugu vezanu uz modeling.Bavim se rukometom, a trenutno igram u ”Dinamu” iz Bukurešta, gdje sam ove godine sa svojim matičnim klubom osvojio naslov prvaka Rumunjske.Osim toga osvojio sam srebrnu medalju sa juniorskom reprezentacijom Hrvatske u Turskoj.Završio sam srednju školu za fizioterapeuta, a nadam se da ću uspješno završiti za kondicijskog trenera na Kineziološkom fakultetu. Djevojku nemam, tako da sam slobodan. Što se očekivanja za Panamu tiče, moja je želja Hrvatsku predstaviti u najboljem svjetlu,  istaknuo je Jakov Vranković, Mister turizma Hrvatske 2016.godine
Finalisti izbora nosili su najnovije kolekcije modnih kuća Oktan, Jeordie’s Peperoncina, Kik, modnog salona Carisma, kupaće kostime Pletix te obuću Converse  i salona cipela Fas.
Izbor Miss i Mistera turizma Hrvatske godinama je najrespektabilniji modni izbor koji uz modu promovira i hrvatski turizam u zemlji i svijetu. Pobjednici izbora, osim što će predstavljati Hrvatsku u svijetu, postaju zaštitna lica za brandove Automaritea, Avon, Crystal Nails, Desidero by Malagić, SC Lučko te Selectbox.

-”Presretan sam odabirom pobjednika. Nadam se odličnom rezultatu na svjetskim izborima u Hong Kongu i Panami, rekao je Boris Kosmač, nakon proglašenja pobjednika.
Voditelji večeri bio je izvrstan tandem Vlatka Pokos i Boris Kosmač koji je ujedno i vlasnik licence za Hrvatsku, a publiku su oduševili nastupi grupe Karma, porečkog The Voicea Gordana Gregurovića, Ane Rucner, Jacquesa Houdeka te Alke Vuice koja je najavila i svoj novi album naziva ”Croatian Summer”.

lara_4

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *