Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kako muškarci podnose prekid?

Kako muškarci podnose prekid? Neki od njih imaju svoj način podnošenja uz sladoled i film „Bilježnica“, a ostali… Uspjeli smo ih natjerati da priznaju.

„Jedem fast food svaki dan jer mi ona to nije dozvoljavala jesti dok smo bili zajedno.“ – Chris M.

Fast-food

„Uzeo sam svu odjeću koju je ostavila kod mene i odnio je Vojsci Spasa.“ – Thomas B.

Prekidi-kod-muskaraca

„Čitao sam Jurassic Park. Nisam gledao film; zaista sam išao čitati knjigu. Sve knjige.“ – Cameron P.

Prekidi

„Kupio sam 16 malih čokoladnih tortica i sve ih pojeo. I počistio sam svaki kutak svoga stana samo da si odvratim misli.“ – Davide G.

Kako-podnijeti-prekid

„Moj prijatelj je naletio na curu s kojom je bio u vezi koja ga je “uništila”. Ona je bila zbilja uzbuđena što ga vidi, a on je izvadio svoj mobitel, pronašao ju i imeniku i rekao:“Ovo je tvoj broj, zar ne?“ Zatim ga je obrisao njoj pred očima, izvukao neku crvenu karticu (kao „crveni karton“ u nogometu), pokazao joj ga i okrenuo se i otišao.“ – Chris C.

Prekid-veze

„Sve svoje prekide provodim tako što puštam bradu da naraste i petljam se sa što više cura je moguće.“ – Craig D.

Prekidi-kod-muskaraca

„Nakon što smo prekinuli, konstantno sam joj provjeravao poruke na Facebooku jer sam imao njezinu lozinku, kao i ona moju. Jedne večeri sam vidio kako je poslala poruku prijatelju u kojoj je napisala kako je i ona provjeravala moje poruke i kako je pročitala poruku koju sam poslao prijatelju u kojoj sam mu napisao kako sam se spetljao sa nekom drugom curom. Morao sam ju nazvati da popričamo o tome što smo oboje radili. Čudan razgovor…“ – Chase C.

Muskarac-kad-prekine-vezu

„Ostavljen i nezaposlen, proveo sam ravno 10 dana u svom stanu. Spavao sam otprilike 4 sata noću, pogledao cijeli Svjetski Kup, iako mrzim nogomet,  popio bocu ruma, 2 gajbe pive, nisam jeo ništa osim smrznutih pizza i hamburgera i otuširao se možda 5 puta… Zatim sam otišao na događaj pod nazivom Burning Man i stvari su se brzo promjenile.“ – Pat M.

Muskarci-i-prekidi-veze

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *