Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Izbor Miss zadarske županije za Miss Hrvatske

1610821_503056786500018_625483296689624700_nIzbor za Miss se nakon dugih sedam godina ponovo održava u našoj županiji,a organizatori su Alen Ljubić  i Klara Ivanović koji su u prekrasnim  termama Tuhelj dogovorili suradnju i organizaciju izbora koji će održati 7. svibnja 2015. u Crvena Luka Hotel & Resortu u Biogradu na Moru.

Alen i Klara smatraju da je zadarska županija zaslužila imati svoj regionalni izbor ljepote koji će izabrati predstavnicu koja će predstavljati županiju u finalu Miss Hrvatske.

Dalmatinke slove među najljepšim ženama stoga se veselimo velikom odazivu djevojaka na završnom castingu koji će se održati ovu nedjelju u 12:00h u Maraschino baru.

Organizacijski tim u suradnji sa Gradom Biogradom na Moru  i TZ Grada Biograda na Moru koji su generalni pokrovitelji , te Crvena Luka Hotel & Resort pripremaju pravi spektakl ljepote.

Miss Hrvatske za 2014. Antonija Gogić poziva sve djevojke da se prijave na ovaj prestižan izbor ljepote jer kao što i sama kaže njoj se život uvelike promjenio na bolje pobjedom u finalu Miss Hrvatske  , ali ističe da svjetla reflektora ne smiju promjeniti buduću Miss već uvijek mora ostati svoja.

Na poziv organizatora veliku podršku izboru ljepote Miss Zadarske županije su dali TZ grada Nina, općine Zemunik, Jasenice, Posedarje, Starigrad , Škabrnja , TZ Filip i  Jakov ,Via Factum, Gallery club Zagreb, Khala Zagreb i  Print Studio d.o.o.

Miss Zadarske županije u suradnji sa vodećim zadarskim trgovinskim lancem Ultra Sonikom će donirati poklon bon u iznosu 3 000 kn jednoj od socijalno ugroženih obitelji Zadarske županije u suradnji sa socijalnom službom.

Bitno je naglasiti kako se Organizatori osim samog izbora fokusiraju i na humanitarni rad, stoga će ovaj event biti i humanitarnog karaktera.

Na izboru ljepote priliku da predstave svoje kolekcije haljina i nakita će imati i domaći dizajneri Katarina Mamić, Klara Ivanović, Ivana Jurić , Marija Ivandić by Sia Art čije će kolekcije nositi finalistice Miss Zadarske županije.

Beauty timovi koji će se brinuti za finalistice kako bi izgledale prekrasno na izboru su poznata vizažistica Ana Kus feat.Artdeco make up, fizerski studio Goga, cvjećarnica Fiorentina, kozmetika Ziaja za zdrav i blistav izgled kože, poliklinika Ribnjak iz Zagreba te Calvin Klein koji će predstaviti parfemsku liniju za nju.

U glazbenom dijelu programa nastupaju Antonija Šola, Barabe i Diamond Soul Factory.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *