Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Idući tjedan u Tvornici kulture outlet glazbe i filmova

tvornica_kulture_binaSedmu godinu za redom Aquarius Records i Menart udružuju svoje kataloge kako bi vam kroz Glazbeni outlet + filmovi 2015. omogućili da po nikad povoljnijim cijenama obavite predblagdanski shopping i obogatite svoju fonoteku, videoteku i biblioteku.

Ovogodišnji Glazbeni outlet + Filmovi starta u Tvornici Kulture u utorak 15.12. i u tri dana omogućuje da među više od 15.000 naslova svi pronađu svoje favorite.

Radno vrijeme je prilagođeno kupcima pa se u utorak, srijedu i četvrtak radi od 11 do 21 sat. Vratolomno niske cijene i  još veća ponuda aduti su ovogodišnjeg Glazbenog outleta + filmovi, jer ovo je „Velika akcija za mali džep“.

U ponudi će se naći mnoštvo domaćih i stranih izdanja, od Massima, Urbana, Dubioze, preko albuma The Rolling Stonesa, Michaela Jacksona, Davida Bowiea, Depeche Modea, Metallice do antologijskih albuma i “best of” kolekcija Clasha, Leonarda Cohena i U2-a. Na svoje će doći i ljubitelji jazza, roditelji će moći kupiti CD-e s dječjim pjesmama, a na Menartovim i Aquariusovim štandovima naći će se i široka ponuda LP-a, knjiga i filmova.

Ulaz na outlet je slobodan.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *