Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sigurna zabava na Tuborg Open Fair

U četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja Zagreb očekuje Tuborg Open Fair, veliki proljetni festival, koji će tijekom dvije večeri servirati mnoštvo glazbenih poslastica. Festival će na ŠRC Šalati ugostiti velika domaća i regionalna glazbena imena koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nemoj piti i voziti - besplatan gradski prijevoz za Tuborg Open FairSIGURNA ZABAVA UZ AKCIJU NEMOJ PITI I VOZITI!
U sklopu akcije Nemoj piti i voziti, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om. Naime, ulaznice za dvodnevni festival Tuborg Open Fair vrijedit će i kao karta za zagrebački javni prijevoz od 17.00 do 06.00 sati u četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja. U tom se razdoblju svi posjetitelji, uz predočenje festivalske ulaznice, mogu besplatno koristiti javnim gradskim prijevozom ZET-a.

 

TUBORG OPEN FAIR
Tuborg Open Fair 1U sklopu Tuborg Open Faira u četvrtak, 13. lipnja pozornica na Šalati rezervirana je za Let3, Partibrejkerse i Pozdrav Azri, dok će u petak, 14. lipnja nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness. Ovaj će događaj glazbeno reaktivirati stadion na Šalati, omiljeno mjesto mnogih Zagrepčana i gostiju grada, koncertni prostor koji je ugostio ogromna imena domaće i svjetske glazbene scene.
Tuborg Open Fair koncipiran je na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu. Pod okriljem Tuborg Open Faira, uz dvodnevni festival na Šalati, bit će realizirano još nekoliko velikih koncerata koji će biti predstavljeni u sljedećim tjednima i mjesecima. Osim toga, projekt će, kroz partnersku suradnju s Tvornicom kulture, nuditi i redovan mjesečni glazbeni program tijekom cijele godine.

ULAZNICE
U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Dnevne ulaznice
50 kn – od 22.5. do 13.6.
60 kn – na dan koncerta na blagajni
Paket – 2 ulaznice
75 kn – od 22.5. do 13.6.
Službena prodajna mjesta:
• Dirty Old Shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Entrio – www.entrio.hr

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *