Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Glazbena priča Miroslava Škore u Lisinskom

Iza njega su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata. No Lisinski je uvijek nešto posebno. Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe,  Miroslav Škoro održat će nakon prošlogodišnja tri koncerta, koncert 24. veljače 2016. u Lisinskom pod nazivom “Mene zovu tambure”!

miroslav_skoro

Svojim hitovima poput „Ne dirajte mi ravnicu“, “Šumi,šumi javore“, “Mata“, “Ne vjeruje srce pameti“, “Majko jedina“ te mnogim drugima puni koncertne dvorane.

Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo i aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama. – rekao je Miroslav Škoro uoči koncerta „Mene zovu tambure“ u Lisinskom.

Kroz glazbenu priču, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali…

Cijena ulaznica je: 120, 160, 200 kn a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Dvorane ili online www.lisinski.hr

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *