Najglamouroznije haljine Oscara 2016

Red glamura, red šljokica i zlatni kipić u rukama Leonarda DiCapria – 88. po redu dodjela američkih filmskih nagrada Academy Award je održana sinoć u Los Angelesu. Od ponoći, društvene mreže su bile preplavljene fotografijama koje su nas vodile na najomiljeniji crveni tepih u godini.

oskar_

Brojna predviđanja na račun Leonarda DiCapria su napokon i ostvarena, a gotovo cijeli svijet je odahnuo nakon što je slavni glumac osvojio zasluženog Oscara. Slavila je i Brie Larson kojoj se dobiveni Oscar za najbolju žensku glumicu odlično slagao sa jarko plavom Gucci toaletom. Najviše zlatnih kipića osvojila je ekipa filma ‘Pobješnjeli Max: divlja cesta’ koja ih je dobila čak šest, u kategorijama vezanim za montažu, kostimografiju, scenarij i make-up. Najboljim filmom proglašen je film ‘Spolight’ koji je i osvojio nagradu za najbolji originalni scenarij.

oskar_

Velikih iznenađenja na crvenom tepihu nije bilo. Već uhodani timovi poznatih dama, dizajnera i stilista i ove godine su nam potvrdili predviđanja čiji će dizajn nositi koja poznata dama. Tako su Charlize i Jennifer birale Dior, Cate Armani Prive, a Rooney Mara Givenchy haute couture.

oskar_

Govoreći o najbolje odjevenim damama, kipić za svoje stilsko umijeće na crvenom tepihu doma bi mogle ponijeti Olivia Wilde koja je izgledala sjajno u Valentino toaleti otvorenih leđa, Cate Blanchett koja je u romantičnoj Armani Prive haljini izgledala poput princeze iz bajki, kao i Emily Blunt u Prada toaleti sa sjajnim aplikacijama.

oskar_

Osvježenje na crvenom tepihu je bila mlada Alicia koja je za birala upčeatljivu žutu Louis Vuitton haljinu, ali i Margot Robbie i Saoirse Ronan sa svojim šljokičastim i glamuroznim haljinama.

oskar_

Daisy Ridley je izgledala neodoljivo elegantno u Chanel toaleti, a teško ćete ostati imuni i na Zuhair Murad haljinu koju je birala Priyanka Chopra.

oskar_ oskar_

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *