Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dnevni horoskop za nedjelju, 21.4.2013.

kllea_horoskop_nedjelja2Naša najpoznatija astrologica Kllea, samo za glamour.hr napisala je dnevni horoskop. Pročitajte što su vam zvijezde pripremile za danas.

Nedjelja je, dan Sunca, osjeća se jos uvijek zagrljaj Sunca i Marsa u Biku. Mars je ovdje vrlo senzualan, sa naglašenim libidom posebno kad muškaraca, jučer sam već napisala da ovo označava i pojačanu plodnost, za maziti se, ne izlaziti iz kreveta, ali možete svašta napraviti danas. Kombinirajte užitke i hedonizam :-) ) Ako imate vrt, trebate uljepšavati, prerađivati cvijeće, napravite to, zasadite neke biljkice, začinske, npr. ispecite kakav dobar kolač, uživajte u slatkom (ali ne pretjerujete).

Mjesec nam je ušao u racionalnu Djevicu, pa evo divne prilike i za pomaganje, služenjem, davanjem….vjerojatno neki medu vama se neće micati od spremanja stana, uređivanja, možda emotivno baš nećete biti prijemčivi, jer Mjesec ipak utiče na naše emocije, već vise ćete analizirati, razmišljati, ali naravno nemojte i tu pretjerivati, jer Mars, Venera i Sunce u Biku zovu na ljubavnu igru. ♥ ♥
Ugodan vam dan želim, a vim Bikovima koji slave danas rođendan, želim sve najbolje.

Klleu možete potražiti na Wellnes & Eteric  Festu u Arena Centru Zagreb, Festival traje od 19.-21.04.2013.  Možete se predbilježiti za konzultacije na broj telefona: 098766041.

Cijene konzultacija i ostalih astroloških usluga su na sajmu 20% jeftinije.

Radno vrijeme sajma: petak 10.00 – 21.00, subota i nedjelja od 9.00 do 21.00 sati

 

Kllea

http://www.facebook.com/kllea.wega

tel: 060 600904

mob: +385 977007 828

Email: info.kllea@gmail.com

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *