Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Damir Kedžo nova zvijezda Rusije

Damir Kedžo foto by Maja KljajaIznimna talentiranost, trud i rad, ali i prvenstveno ljubav prema glazbi itekako se isplatila. Damir Kedžo uvjerljivo je pobjedio na natjecanju mladih pop pjevača ‘New Wave stars 2015.’ u ruskom Sochiju.

Kako je Kedžo naglasio, velika mu je čast i presretan je što može predstavljati Hrvatsku na ovakvom natjecanju, gdje dolaze pjevači iz čitavog svijeta, koji u svojim zemljama imaju već izgrađene karijere.
Damir Kedžo oduševio je sve prisutne nakon što je u prvom nastupu izveo pjesmu Celine Dion ‘All by myself’, dok je u drugom pjevao zajedno sa izraelskim pjevačem Eddiejem Butlerom.

Otpjevavši pjesmu ‘Kada lbav stisne zube’ autora Ante Pecotića s kojom je nastupio na Zagrebačkom festivalu u siječnju ove godine, Damir Kedžo odnio je veličanstvenu pobjedu u Sochiju na spomenutom natjecanju!

Foto by Damir Kedžo Facebook‘Iznimno sam sretan i drago mi je da sam prvi izvođač iz Hrvatske koji je pobjedio na ovom natjecanju, te se nadam da sam i drugim našim izvođačima otvorio put da dođu tamo, da se prijave i naprave nešto.

Ovo je za mene jedna od najljepših stvari koja mi se dogodila u životu i drago mi je što sam imao uopće prilike nastupiti u ovakvom showu, a kamoli pobjediti. Jedva čekam vratiti se u Hrvatsku, čeka me snimanje nove pjesma, te se iznimno veselim njenom izlasku kao i tome da je publika čuje.’, rekao je Damir Kedžo nakon pobjede u Rusiji.

Diskografska kuća HIT Records od srca čestita Damiru Kedži na pobjedi!

Foto: Press

Video: YouTube

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *