Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Halid Bešlić osvaja Kanadu

halidRomanija’ Halida Bešlića, koja je izašla u izdanju diskografske kuće Hit Records u vrlo kratko vrijeme osvojila je srca mnogobrojne publike, a ovaj album iako je tek nedavno izašao s pravom nosi epitet krune Halidove karijere. Svojim novim albumom Halid je cijelu regiju ostavio bez daha, a svojoj publici predstavio svoje nove pjesme, za koje možemo reći da su na putu da postanu veliki hitovi.
Novi album, kao i nove pjesme Halid će imati prilike predstaviti i publici u dalekoj Kanadi, gdje će u narednih nekoliko dana nastupiti, tako ga 18.05. očekuje koncert u Torontu, Sound Academy, a samo dan kasnije 19.05. u Vancouveru, Red Robinson Show Theatre.

Velika pjevačka legenda za 22.06. priprema veliki koncertni spektakl na Koševu, kako je i sam rekao – Koncert života na Koševu! Kod pjevača, ali i njegove cjelokupne ekipe vlada veliko uzbuđenje i jedva čekaju dan kada će zapjevati pred mnogobrojnom tamošnjom publikom.
Svoj primjerak ‘Romanija’ Halida Bešlića,  potražite u CD shopu iHit, Radnička cesta 52, svim prodavaonicama dm-a, te svim boljim prodavaonicama nosača zvuka

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *