Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ne propustite koncert Maxima Mrvice u Opatiji!

unnamed

Maksim Mrvica, naš najpoznatiji klavirski virtuoz i najprodavaniji svjetski crossover pijanist, sutra (petak, 10.7.), koncertnom na Ljetnoj pozornici u Opatiji započinje ‘Adriatic Tour’!

Krajem travnja Maksim Mrvica započeo je svoju klasičnu turneju i promociju novog albuma “Mezzo e Mezzo”, a koncertom u Opatiji, predstavlja novi program naziva ‘’Adriatic Tour’’ gdje će sa svojim bendom, svirati svojevrsnu retrospektivu od dosadašnjih deset objavljenih albuma.

U najavi koncerta Maksim je, za Novi list, između ostalog rekao: ‘Izuzetno mi je zadovoljstvo što nakon nekoliko godina imam mogućnost ponovno nastupiti na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Ovaj put dolazim sa svojim britanskim bendom koji je ojačan s tri cure iz Hrvatske koje sviraju violinu i violončelo. Za opatijski koncert sam odabrao dosta raznolik program koji se sastoji od tri bloka. Jedan blok su moji najpopularniji crossover hitovi s prijašnjih albuma, zatim slijede pjesme s mog novog albuma »Mezzo e Mezzo« te tri skladbe iz mog klasičnog repertoara koje sam imao priliku svirati na nedavno završenoj klasičnoj turneji koju sam počeo 29. travnja u Moskvi. ‘

U sklopu ‘Jadranske turneje’, nakon opatijske Ljetne pozornice, Maksim Mrvica, nastupit će i na atraktivnim lokacijama poput Ljetne pozornice u Starom Gradu na otoku Hvaru 12. srpnja, šibenske Tvrđave sv. Mihovila 14. srpnja, trogirske kule Kamerlengo 15. srpnja, zatim u u susjednoj Sloveniji, u Portorožu 17. Srpnja, te konačno na Otoku Lokrumu 21. srpnja u sklopu Lokrumskih večeri – Glazba kraj mora.

Podsjećamo, zadnjim koncertom klasične turneje Maksim Mrvica oduševio je Zadrane na prepunom Trgu pet bunara, gdje je izveo njemu najdraži klasični repertoar i djela velikih skladatelja poput Musorgskog, Liszta, Chopina i Skrjabina.

Aktualni album „Mezzo e Mezzo“  moći će se kupiti na koncertima u sklopu turneje kao i u svim Dallas Music Shopovima, Tisak Media centrima, knjižarama Algoritam i ostalim glazbenim dućanima.

Interes za Maksimove koncerte, kao i inače, je vrlo velik, posebice jer u sklopu turneje po prvi puta nastupa u nekima od gradova, stoga pozivamo sve da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice.

Prodaja ulaznica za koncert u Opatiji:

Sektor 1 – 180 kn | Sektor 2 i 3 – 160 kn

(Dallas Music Shop Rijeka | Tisak / Tisak Media | Festival Opatija | eventim.hr | mojekarte.hr)

 

Darujemo 5X2 ulaznice za koncert Maxima Mrvice na Ljetnoj pozornici u Opatiji Prvih pet sretnika koji se jave na mail glam@glam.hr uz obavezan subject Maxim Mrvica i ostavi vlastite podatke (ime, prezime i adresa), osvajaju 2 ulaznice za koncert.

Igra darivanja traje do 10.7.2015.

Sretno svima!

Foto: Press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *