Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Spektakularno finale projekta Pokreni se

Ovogodišnji sportsko edukativni projekt Pokreni se završio je na najljepši mogući način. Zagrebački Europski trg do posljednjeg je mjesta bio ispunjen stotinama vježbača koji su slobodn dan iskoristili kako bi unaprijedili kvalitetu vlastitog života te aktivnošću pozvali 65 % neaktivne Hrvatske na promjenu. Projekt se u Zagrebu održao se u sklopu Europskog tjedna sporta, a u suradnji s Gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Projekt su podržale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske među kojima su i zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Tomsilav Paškvalin, voditelj predstavništva EK u Hrvatskoj Branko Baričević, gimnastičar Marijo Možnik, nogometaši Dinama Angelo Henriquez i Eduardo, nogometaš Lokomotive Darjan Žarkov, hokejaši Medveščaka Blake Parlett i Thomas Larkin, plivač Mario Todorović, vaterpolo legenda Dubravko Šimenc.

Zg 2Vježbače su bodrile fitness trenerica Iris Rajčić, voditeljica Martina Podgorski te brojni drugi.

“Izvrsno finale projekta Pokreni se pokazalo je apsolutnu pogođenost ove teme. Ljudi su željni tjelesne aktivnosti i ona im je prijeko potrebna!” – izjavio je dekan Kineziološkog fakulteta u Zagrebu prof.dr.sc. Damir Knjaz.

Trenerski tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu predvođen Ivanom Antunovićem, Dorom Puljić i Marinom Ivančićem te voditeljicom Renatom Sopek po posljednji je put ove godine dobro namučio vježbače te dao savjete kako održati dobru tjelesnu formu tijekom jesenskih i zimskih mjesci.

Projekt Pokreni se, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, ove je sezone posjetio Pulu, Dubrovnik, Zadar, Vukovar i Zagreb. Pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, stručni suradnici projekta iz Biotreninga i Definicije Hrane građanima su diljem Hrvatske ovog ljeta nudili rješenja primjenjiva u svakodnevnom životu, a nakon Zagreba projekt ulazi u četvrtu sezonu s novim konceptom te brojnim informativnim sadržajima.

“Zahvaljujemo svim vježbačima i partnerima projekta. Zahvaljujući medijima diljem Hrvatske smo prenijeli poruku o važnosti kretanja i aktivnom načinu života. Već sutra nastavljamo s aktivnostima projekta kojem je cilj 100 % aktivna Hrvatska!” – izjavio je glasnogovornik projekta Toni Dabinović.

Partneri i pokrovitelji Projekta trud vježbača ovog su ljeta nagrađivali poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men’s Health, Lijepa i aktivna i Cro LIFE razveselili su brojne vježbače.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *