Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Žene i Europsko nogometno prvenstvo

nogometPravilnik ponašanja za ljepši spol! 

Za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva mi pripadnice ljepšeg spola padamo u drugi, pa ajmo reći i u treći plan! 

Za nekoliko dana, točnije, 14.06.2024.,  počinje Europsko nogometno prvenstvo, a mi žene pomalo ispaštamo radi toga, jer naravno, postoje neka osnovna pravila ove najvažnije sporedne stvari na svijetu, a mi bismo trebale biti upućene u njih.

Stoga, ako želite mirnu atmosferu dok traje utakmica, a vaš muškarac bez treptaja bleji u TV dok hrpa mišićavih frajera trći po terenu, a mi pripadnice ljepšeg spola skrivena pogleda pratimo ta isklesana, zgodna tijela, upamtite ovih nekoliko pomalo smiješnih pravila.

U nastavku donosimo 9  jednostavnih i smiješnih pravila koja bismo trebale upamtiti ako želimo mir u kući dok traje utakmica, a mi se nalazimo u potpuno drugom planu: 

1. Zaboravite na komentiranje frajera iz suparničkog tima, ma zapravo izbacite iz glave bilo kakva komentiranja, jer u suprotnom napuštate prostoriju

2. Za vrijeme utakmice, TV je isključivo u njegovom vlasništvu, a naše serije i “ženske” emisije mogu pričekati

3. Kada osjetite nervozu kod svog muškarca jer utakmica nije onakva kakvu je planirao, a još se i kladio, ne dobacujte komentare poput; ma to je samo utakmica ili više sreće drugi put, jer u suprotnom možete ga naživcirati do te mjere da krene razmišljati o prekidu, a to nikako ne želimo radi najbitnije sporedne stvari na svijetu, zar ne?

4. Često za vrijeme utakmice obilazimo svog frajera i pokušavamo mu se umiliti, no, zaboravite na maženje i seks tijekom utakmice, jer to je zabranjeno! Sav fokus je na utakmici, a mi naravno, možemo pričekati.

5. Ne zaboravite na usporene snimke utakmice, one su jednako važne kao sama utakmica. Ako želite svog muškarca što prije nazad, pustite ga da odgleda te snimke do kraja, a onda dolazi naše vrijeme.

6. Naravno da možemo gledati utakmicu s njim, ali pod jednim jedinim uvjetom, a to je da šutimo kao bubice.

7. Nikada ne pitajte ono što ne znate za vrijeme “tekme”, jer odgovor nećete dobiti, samo neku usporedbu koja će biti totalno nejasna.

8. Zapamtite da je sudac uvijek kriv i njemu se dijele svi ajmo reći najljepši “komplimenti”!

9. Ovo već sigurno znate, a to je da kada čujete da vas zove iz druge sobe, budite spremne da donesete hranu, piće ili nešto treće.

Pripazite da ne kršite ova pravila jer slijede opasne kazne:  

1.žuti karton:  upozorenje 

2.žuti karton: udalji se iz prostorije 

Crveni karton: prekid veze/razvod braka 

Žene, majke, kraljice – upamtite – FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru traje samo neko kratko vrijeme. Izdržite  od 20.11.-.18.12.2022.

I zapamtite, glamour je uvijek uz vas. Sretno! :)

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *