Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Škola metafizičkih intuitivnih vještina

ŠKOLA METAFIZIČKIH INTUITIVNIH VJEŠTINA je moja kreacija, plod godina osvještavanja, konstantnog osobnog rasta, terapeutskog rada i učenja. Nakon brojnih terapeuta, učitelja, škole karmičke dijagnostike, škole za bioterapeute, rada suvremenim kvantnim metodama, spontano sam postala učitelj.

anita_zugec

Ljudi i situacije su to od mene tražili. Uskoro kreće treća sezona škole i preporučujem je svakoj osobi željnoj znanja i promjene u vidu osobnog rasta i napretka; osobama koje traže više od života, koje žele postati svjesni kreatori. Vjerujem da je život lakoće i obilja prirodan svim živim bićima i da trebamo naučiti spojiti se s Izvorom unutar sebe. Trebamo naučiti kako da se lako i brzo uskladimo sa sobom, s univerzalnom istinom i mudrošću unutar nas samih. Svatko od nas ima svoj glas intuicije, glas kojim srce šapuće umu o najdubljim potrebama i divnim potencijalima. Živite ljubav, zdravlje i obilje prihvaćajući sebe i sve što vas okružuje, spojene duše s razumom.

U školi ćete naučiti:

anita_zugec_1osjećati i identificirati energije, transformirati i voditi energije, tehnike samoiscjeljivanja i iscjeljivanja ostalih bića, mijenjati podsvjesna štetna uvjerenja, razlike i sličnosti pristupa karmičke dijagnostike i suvremenih energetskih metoda, osnove o mnogim tehnikama energetskog iscjeljivanja, čakre i aura kao uzrok i posljedica energije i informacija, energetski sustav čovjeka, uzroci određenih stanja svijesti kao što su problemi ili bolesti, osvještavanje, rast svjesnosti, torzijsko polje / skalarni valovi / equilibrium, theta torzijsko polje, čišćenje energije prostora, čišćenje od entiteta, metoda brisanja vorteksa, ulazak u biopolje i prepoznavanje informacija biopolja, dijagnostika biopolja, čišćenje tijela boli, rad s osobnim vorteksom i svjetlosnim tijelom.

Motivi za školovanje mogu biti vrlo različiti, evo nekih primjera:

željni ste promjene u životu i spremni ste na intenzivan osobni rast, želite postati terapeut karmičke dijagnostike / bioterapeut / terapeut suvremenih kvantnih metoda, bavite se psihologijom ili nekom srodnom znanošću, zanimljiva vam je parapsihologija i alternativni pristupi, želite naučiti kako iscijeliti sebe i svoje bližnje, pozitivno utjecati na svoju obitelj, želite proširiti svoj doživljaj svijeta, otvarati svoju šestu čakru, intuitivne sposobnosti,  zanima vas metafizika i parapsihologija.

Voditeljica škole: Anita Žugec, učitelj i terapeut

Informacije o Školi na: www.anitazugec.com

Kontakt: anita.zugec@gmail.com mob: 095/905-4017

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *