Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

4 vrste prijatelja koje trebate u životu

pravi prijateljiPravi prijatelj je netko tko vas bezuvjetno voli, podržava vaše snove i potiče  da se borite za ono u što vjerujete. Iako se najbolji prijatelji mogu ponekad svađati, ne slagati i ljutiti jedan na drugog,  posjeduju vezu koja je nezamjenjiva i teško raskidiva. Kada imate pouzdanog, iskrenog i odanog prijatelja, sigurni ste da će biti uz vas u ne samo dobrim, već i lošim trenucima. Kao što bi i on trebao biti siguran da ćete vi biti uz njega. Pravi prijatelji su rijetkost i potrebno je njegovati takav iskren odnos.

Postoje 4 vrste prijatelja koje svi trebaju u životu:

1. Onaj koji dobro sluša 

Ponekad nam ne treba netko tko će nam govoriti kako da riješimo naše probleme. Ne tražimo uvijek pomoć ili rješenja, nekad tražimo razumijevanje i prihvaćanje. Iz tog razloga, svatko treba jednog prijatelja koji vam ne mora ponuditi ništa više od malo svog vremena i strpljenja. Svima nam je potreban netko tko će rado saslušati sve i svašta što nam je u mislima i trebamo izgovoriti bez neželjenih savjeta.

2.Onaj kome možete vjerovati 

Da bi prijateljstvo i svaka druga veza funkcionirali, povjerenje je zaista ključno. Svatko zaslužuje imati iskrenog prijatelja kojem može vjerovati. Osobu u koju se uvijek možete pouzdati i na koju se možete osloniti. Nekog tko ne samo da će čuvati vaše tajne, već će vam uvijek reći sve iskreno, čak i ono što ne želite čuti, a trebali biste. Iako sve to ponekad može djelovati grubo, iskreno je i dobronamjerno.

3.Onaj koji zna kako se zabaviti 

Kada se osjećate loše i ne želite razgovarati o svojim problemima, morate smoći snage podići slušalicu i nazvati prijatelja koji vas uvijek može oraspoložiti. To je prijatelj koji vas uvijek nasmijava, zna tulumariti i u toku je s najnovijim događajima. Njihova pozitivna energija zarazna je, svaki puta kad ih sretnete, osjećate se sretnije i mirnije.

4. Onaj koji voli sanjariti 

Poznajete li nekoga tko vjeruje kako je sve moguće? Ako ne, bilo bi dobro da nađete. Biti u blizini sanjara ne samo da može podići vaše raspoloženje, već ima i moć da vas inspirira i motivira. Sanjari su pozitivni i kreativni ljudi zbog kojih vjerujete kako je svijet pun dobrote i ljubavi.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *