Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Započele prijave u reality show Farma

farma_novi_početakProdukcija Nove TV najavljuje novi početak, novu i još uzbudljiviju FARMU te poziva sve koji su oduvijek maštali o jednostavnom životu daleko od vreve grada i bučnih ulica, da prihvate izazov i da se prijave u ovaj jedinstveni reality show.

Svi koji smatraju da mogu izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i udobnog kreveta, svi kojima nije teško raditi i vlastitim se rukama prehranjivati, te svi koji smatraju da mogu s prirodom dobro surađivati te znaju da mogu zagospodariti jednim seoskim imanjem, imaju priliku prijaviti se u popularni reality show FARMA. Svojim trudom, radom i upornošću svi sudionici Farme dobit će priliku osvojiti vrijednu nagradu – novčani iznos do pola milijuna kuna.

Svi sudionici ovog jedinstvenog i nadasve popularnog showa morat će preživjeti na način da žive i rade kao farmeri lišeni svih luksuza modernog života te s iskonskom povezanošću s prirodom i teškim radnim uvjetima.

Farma je uspješni svjetski reality format koji je premijerno emitiran 2001. godine, a u Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješne tri celebrity inačice showa koji je svaki put zasluženo ponio titulu TV projekta godine. Diljem svijeta obje varijante showa ostvaruju izrazitu popularnost i veliki uspjeh te osim što je do sada pod ovom licencom producirano više od 4000 epizoda u više od 50 zemalja (ukupno 100 sezona), trenutno se Farma producira u čak šest zemalja. Osim u Hrvatskoj Farma se tako trenutno producira i u Rumunjskoj, Bugarskoj, Švedskoj, Slovačkoj i Moldaviji.

Prijave u Farmu su započele, a tko će biti dovoljni hrabar upustiti se u ovu životnu avanturu, saznat ćemo uskoro.

U ovaj vrhunski licencni projekt u produkciji Nove TV imaju se priliku prijaviti sve punoljetne osobe, državljani Republike Hrvatske, a svi potencijalni farmeri više informacija o uvjetima i pravilima prijave te samu online prijavnicu mogu potražiti na službenoj stranici showa novatv.hr/farma ili se prijaviti telefonski pozivom na broj 060-801-802 (3,75 kn poziv sa fiks.mreže, 5,05 kn poziv s mob).

2 Responses to Započele prijave u reality show Farma

  1. Duje Listopad 28, 2019 at 11:40 pm

    Volim nove izazove i nove ljude.

    Odgovori
  2. Refija Okić Kolovoz 17, 2020 at 9:42 pm

    Zeljela bi se prijaviti na farmu Zelim se vratiti u djetinjstvo da se maknem iz ovog grada sav Sao znam raditi sto se radi na selu Bila bi vam zahvalna kad bi mogla biti di vaseg zivota na selu LP Okic

    Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *