Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Mjesečni horoskop za siječanj

horoskopDonosimo vam veliki mjesečni horoskop za prvi mjesec 2015.g.

Ovan

Uglavnom ćete se truditi da prijateljskim pristupom nadvladate povremene praznine u osobnim odnosima. Ponekad ćete to činiti preko erotike. Bit ćete više ili manje uspješni. Neki će čak tako osvježiti svoju vezu. Posla će biti sasvim dovoljno, ali ćete teže nalaziti zajednički jezik s nadređenima. Sjetite se riječi kompromis.

Bik

Povjerenje i razumijevanje bit će vam glavna preokupacija cijeli ovaj mjesec u privatnom žviotu. Neki će možda i putovati, te tako proširiti zajedničke horizonte. Za posao nećete imati potrebnu energiju, pa se bolje organizirajte. Ponekad će vas mučitiu moralne dvojbe, pa unaprijed razlučite što je ispravno.

Blizanci

Ako izuzemo neke male verbalne nesporazume ili vaše vlastite dileme, vaš privatni život bit će solidan većinu ovog mjeseca. Vodit ćete se za svojim idealom osobe koji će biti teško naći. Otuda povremeni deziluzionizam. U poslu ćete trebati surađivati s drugima jer će oni voditi glavu riječ. Bit će određenih promjena i novosti.

Rak

Gledat ćete kako da što bolje iskoristite raznolike poslovne prilike. Ponekad nećete biti sigurni u što se upustiti. Zato je najbolje slušati svoj unutrašnji glas. Ljubavni život bit će zanimljiv. Otvorit ćete cijeli niz tema o kojim bi željeli razgovarati s partnerom. Tome ponekad neće biti kraja, ali će postojati i male distanca u vezi.

 

Lav

Većinu ovog mjeseca vodit ćete borbe s emocijama. Ponekad će one isplivati u nepovoljan čas, a ponekad ćete teško odolijevati provokacijama. Suzdržavajte se i sve će ispasti bolje. Poslovi će u sebi nositi transformacije kojim ćete se trebati prilagođavati. Radni tempo bit će takav da neće biti mnogo predaha.

Djevica

Neće biti nesuglasica između vas i voljene osobe, ali ćete povremeno prigovarati. Oslobodite se toga jer je to sasvim nepotrebno. Bit će vam obojima ljepše bez spomenutog. Znači, na vama je. U onom što radite prepoznat ćete da možete više, ali ipak odredite granicu kako ne bi pregorjeli. Bolje se organizirajte.

Vaga

Ljubav bi ovaj mjesec mogla doći tiho i bez puno atrakcija. Neki će ostati zatečeni. Bit će i onih koji će osjećati plimu čežnji, a osjećaj uasmljenosti će ojačati. Idite među ljude i na zabave. Provod je zagarantiran, pa čak i ako osobni odnosi ostanu površni. U poslu ćete imati priliku proširiti suradnju s mladim osobama. Podržite ih.

Škorpion

Malo brbljanja, pa malo ljubljenja – tako bi se mogla opisati vaš ljubavni život ovaj mjesec. Oni koji već jesu u duljim vezama otkrit će u partneru i odličnog prijatelja. U poslu ćete biti dobri osim što će vam nedostajati energije. Zato sve pažljivo planirajte i osigurajte si dovoljno sna i odmora. Idite i u prirodu.

Strijelac

I privatno i poslovno, vi ćete stremiti visokim ciljevima koji odgovaraju vašim idealima. Realnost će vas katakada dematirati. Šefovi na poslu će petljati i živcirati vas. Držite se zadanih obrazaca. Ne eksperimentirajte. Bit ćete vrlo komunikativni ii sposobni povezati se sa svima, ali i povezati druge ljude međusobno.

Jarac

Većina će svoju vezu nastaviti razvijati još većim intenzitetom. Oni koji su još sami bit će vrlo zavodljivi, pa stoga i uspješni u novim poznanstvima. Za svaki posao imat ćete snage, ali ne i živaca trpjeti autoritete. Najradije ćete raditi sami, ali ako baš morate surađivati s nekim, željet ćete da to bude po vašem. Nađite zlatnu sredinu.

Vodenjak

Bit ćete zavodljivi, ali i tajanstveni, te mnogima privlačni. Za nekog možda i fatalni. Ako ste sami, idite van. Ako ste u vezi, obnovit ćete je. Na poslu ćete koristiti svoju intuiciju. Utjecaj će vam porasti. Dobit ćete i podršku neobičnih ljudi. Cijeli mjesec imat ćete snage za dvoje. Pred vama su dobri rezultati.

Ribe

Mjesec pred vama stvorit će niz prilika za duboku ljubav. Već vezani proživljavat će obnovu svog odnosa koju su dugo čekali, dok će samci biti učinkoviti u mogućim vezama. Bit ćete sretni. Istovremeno vas neće mimoilaziti stresovi, što zbog šefova, što zbog pojačanih pritisaka samog posla. Redovno se opuštajte.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *