Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki mjesečni horoskop za Prosinac

Horoskop_mjesecKraj je godine, a zvijezde nikada nisu bile nemirnije. Sve što ste mislili da znate, u ovom mjesecu, možete zaboraviti. Očekuju nas previranja, nagle promjene i neočkivane situacije.

OVAN

Na Staru godinu, budite zvijezda vodilja tih promjena, odložite ratnu opremu i uživajte u običnoj zabavi. Suočite se s 2015. s mirom u srcu, a ne borbenošću.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Ovan

BIK

Na Staru godinu, odlučite se za promjene i prigrlite ih kao svoju čvrstu odluku. U 2015. uđite s mirom i osjećajem sigurnosti.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Bik

BLIZANCI

S obzirom da je božićni dan tako intenzivan, potrudite se učiniti sve što možete kako biste pripustili svjetlo u smrknute glave (uključujući i vašu), a sve u svrhu smanjivanja napetosti u vrijeme blagdana.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Blizanci

RAK

Tip ste koji uvijek voli obiteljske blagdane, zajednička okupljanja s osobama koje rijetko viđate, kao i kulinarske napore svih članova obitelji iz raznih generacija. Uživate u kupnji savršenih poklona za osobe koje volite. Ova tema će ispuniti praznični prosinac, ali to može biti mač sa dvije oštrice.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Rak

LAV

Prazničnu atmosferu ćete doživjeti okruženi ljubavlju i prijateljstvom, bilo kroz smireni pristup entuzijastičnoj i šarmantnoj okolini ili kroz uživanje u društvu udvarača.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Lav

DJEVICA

Izmaknu li stvari kontroli, zbog mogućih nestabilnih želja i potreba partnera, možda će vam trebati financijski savjet kako se održati na površini, ali i osigurati dobitak, kako novčani, tako i onaj u pitanjima seksa.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Djevica

VAGA

Praznici su zaista vaše vrijeme: uživate u pažljivom biranju garderobe, odlaženju ili priređivanju zabava i druženja te dekoriranju doma ukusnim ukrasima. Vaš osjećaj za dobar stil, uljepšavanje i smisao za detalje konkuriraju i najboljim dizajnerima interijera.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Vaga

STRIJELAC

Osjećate li potrebu da okolnosti postanu još grandioznije nego što su sada, kad je vaš vladar Jupiter u veličanstvenom i velikodušnom znaku Lava – obratite pažnju na prva dva tjedna mjeseca.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Strijelac

JARAC

Vaš vladar donosi godine preispitivanja, ali nemojte misliti da će sve pasti na vaša ramena te kako taj put morate prolaziti sami. Nudi vam se prilika da nađete suosjećajne ljude koji su spremni saslušati vas i razumjeti, na vašem putu kroz unutarnje psihološko istraživanje.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Jarac

VODENJAK

Podsjetit će vas kako su najvažnije vrijednosti nada, vjera, oprost i suosjećanje, kao i samopoštovanje. Umjesto promjena raspoloženja i prežvakavanja istog, zaradite kvalitetan napredak u životu, kao i vlastite prihode, na način da prihvatite blagdanske vrijedosti kao zvijezdu vodilju.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Vodenjak

RIBE

Ako su dani oko Božića bili prenaporni za vaše osjetljivo srce, vaš vladar Neptun dolazi ispuniti vaš duh za praznike toplinom i podrškom prijatelja. Podsjetit će vas kako je simbol blagdana upravo okruženost ljubavlju bliskih prijatelja te vjera u budućnost.

Kompletan horoskop pročitajte ovdje: Horoskop za Prosinac – Ribe

 

 

 

One Response to Veliki mjesečni horoskop za Prosinac

 1. Sonja Studeni 24, 2019 at 4:45 pm

  Postovani,

  Izostavili ste mjesečni horoskop za Škorpiona – prosinac…..

  Lp

  Sonja

  Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *