Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki mjesečni horoskop za Lava

Prosinac je zadnji mjesec u godini. Donosi nam preokrete i buran kraj godine. Pročitajte što vas sve očekuje.

LAV 23.7. – 22.8.

lavPrva dva tjedna prosinca ćete pjevušiti pjesme s ljubavnom tematikom, dok Sunce, Merkur i Venera plove vašim 5. poljem ljubavi, gurnuti u uzbuđenje kontaktom s Uranom te uživanjem od strane Jupitera u vašem znaku (4., 5., 12. i 14.). Na sve treba dodati i emocionalno poticajni Puni Mjesec (6.) u Blizancima. Vaša osobnost i popularnost toliko dolaze do izražaja da ćete zasjeniti i božićne ukrase. Istovremeno, aktivni Mars ulazi u znak Vodenjaka (4.) i donosi svoju vatru u kuću partnerstva.

Prazničnu atmosferu ćete doživjeti okruženi ljubavlju i prijateljstvom, bilo kroz smireni pristup entuzijastičnoj i šarmantnoj okolini ili kroz uživanje u društvu udvarača (možda samo jedne, one važne osobe). Ipak, oko 14., sukob bi mogao zamijeniti one ugodnije odnose. Želite li više zabavu umjesto ozbiljne obaveze, nakon ulaska Saturna u vaše 5. polje ljubavi (23.), gdje ostaje tri godine, možda ćete se ipak odlučiti na smirivanje i ulazak u dugotrajnu vezu s nekim koga volite. No, Jupiterov početak retrogradnog hoda u vašem znaku (8.) bi mogao odgoditi definitivnu odluku.

Ono što svima kvari ukupnu prosinačku sliku je povratak sukoba Plutona i Urana (15.), u što uvlače i Veneru i Merkur (20., 24., 25.), a sve do ekstrema dolazi oko 21., u vrijeme Mladog Mjeseca i početka Uranovog direktnog hoda, što označava nestabilnost u vezi budućih planova, onih povezanih s inozemstvom ili osobama koje dolaze izdaleka. Oni brži planeti bi samo uživali u prazničnoj atmosferi i žele da odlazite na zabave, no ovi teški mogu donijeti probleme u vezi putovanja, stoga budite veoma oprezni kako biste ih izbjegli. Posebno obratite pažnju na sam dan Božića. Ne riskirajte zdravlje ili ozbiljniju nezgodu vožnjom pod utjecajem alkohola ili zbog svađa dok upravljate vozilom.

Završit ćemo u pozitivnom tonu: obratite pažnju i na divan utjecaj duhovnog Neptuna i njegove kontakte s Venerom, Merkurom i Suncem (14., 20., 26.). Osjetite li kakvu ljutnju na Staru godinu, smirite se i pustite da vam suosjećanje obuzme srce; to će smiriti sukobe karaktera i voditi vas i druge u 2015. s osjećajem mira i zadovoljstva.

LJUBAV Šarmantna Venera, vickasti Merkur i očaravajuće Sunce u polju ljubavi šalju poljupce velikom Jupiteru u zoni identiteta u prvoj polovici mjeseca, dok aktivni Mars ulazi u kuću partnerstva (4.). Pružaju vam se zadivljujuće ljubavne prilike, ali na vama stoji odluka između ozbiljnog predavanja i kratkoročne zabave. Srećom, ozbiljni Saturn ulazi u ljubavni sektor (23.). U sljedeće tri godine, u prilici ste izgraditi stabilno, dugotrajno partnerstvo temeljeno na odanosti i povjerenju.

NOVAC I POSAO Sva ta blagdanska gozba košta malo bogatstvo, ali vi, srećom, niste “niškoristi” na poslu. Nakon problematičnog prošlog mjeseca, početak prosinca donosi zabrinutost oko spajanja kraja s krajem. No, sve su te brige bez uporišta kad odana Venera, korisni Merkur i svemoguće Sunce kontaktiraju Neptun (14., 20. i 26.); vaš naporan rad će omogućiti podmirenje svih financijskih obaveza.

ZDRAVLJE U blagdansko vrijeme bit će i mokrih cesta i pijanih vozača, stoga budite posebno oprezni ako putujete, naročito kad pretjerano samopouzdani Pluton, svečarska Venera i brzi Merkur udare na nesrećama skloni Uran (15., 20. i 24.-25.). Prije nego sjednete za volan, dobro se odmorite te budite trijezni i pažljivi.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *