Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki mjesečni horoskop za Vodenjake

Prosinac je zadnji mjesec u godini. Donosi nam preokrete i buran kraj godine. Pročitajte što vas očekuje.

VODENJAK 21.1. – 19.2.

vodenjakTeško da ćete se oduprijeti plamenim jezicima ljubavnog Jupitera u Lavu, u polju partnerstva i njegovom odnosu s Venerom, Merkurom i Suncem u zabavnom Strijelcu, vašoj astrološkoj kući prijateljstva (4., 12. i 14.). Uran dodaje uzbudljivi začin ovoj smjesi (4. i 5.). Pun Mjesec u Blizancima (6.) i spoj Merkura sa Suncem (8.) naglašavaju važnost društvenih kontakata i ekstravagantosti s nekoliko kapi mirisa ljubavi. Vi i vaša najdraža osoba ćete biti zvijezde praznične društvene scene. Ako ste u potrazi za nekim posebnim, prijatelj ili netko koga ste upoznali u društvu bi mogao donijeti romantičnu i duhovitu zabavu u vaše srce. Naravno, nakon što Saturn promijeni znak i uđe u Strijelca (23.), crta realnosti će se pojaviti u vidu nešto tamnijih boja koje zamjenjuju tople, vesele zabave s potrebom za odgovornošću u vašem krugu prijatelja ili možda donoseći osjećaj društvene izoliranosti koja zahtijeva određenu reorganizaciju.

Jupiter kreće u retrogradni hod u Lavu (8.) i time usporava ljubavnu vožnju te otvara prostor ponovnoj procjeni obveze koju mislite preuzeti. Što god odlučili imat ćete svu potrebnu energiju koju možete upotrebiti za rješavanje odnosa zahvaljujući Marsu, planetu entuzijazma i akcije, a koji ulazi u vaš znak (4.); njegova poruka je – “hrabro naprijed u osvajanja”. No, učinite to na način da unaprijedite osobne interese, bez gazeći drugih u procesu. Konstruktivnost dobijate od Saturna prvog dana prosinca, ali se sukobi naziru 9. i 14. S toliko vitalnosti koja vas prožima u polju identiteta, potrošite nešto energije i na vježbanje, sportske aktivnosti ili u pomaganju drugima.

Naglašene važnosti je i povratak sukoba Urana i Plutona (oko 15.), uz dodatak utjecaja Venere i Merkura (20., 24. i 25.). Kad se Saturn i Uran zaskoče (3.), osjećat ćete se buntovno, ljuto i prgavo. Budete li se držali za negativne osjećaje, njihovo pražnjenje kroz otrovne i grube riječi neće pripomoći uživanju u praznicima i ulasku u novu godinu s mirom u srcu. Dođe li do nečijeg neočekivanog prigovaranja (možda i vašeg), otkazivanja dogovora ili se pojave čudni posjetitelji ili nagle promjene u ponašanju pokvare blagdane, pokušajte prvo s prijateljskom arbitražom – naročito oko 20.

Taj dan donosi i prvi od povoljnih Neptunovih aspekata prema bržim planetima. Ostali se javljaju 14. i 26. Podsjetit će vas kako su najvažnije vrijednosti nada, vjera, oprost i suosjećanje, kao i samopoštovanje. Umjesto promjena raspoloženja i prežvakavanja istog, zaradite kvalitetan napredak u životu, kao i vlastite prihode, na način da prihvatite blagdanske vrijedosti kao zvijezdu vodilju.

LJUBAV Vi i vaš partner ćete sigurno bit izabrani za Par praznika; šarmantna Venera, brbljavi Merkur i veselo Sunce u polju društvenih zbivanja se susreće s velikim Jupiterom u polju prave ljubavi (4., 12. i 14.). Izlasci i druženje s novim ljudima će vas još više zbližiti. Ako ste sami, imate sjajnu priliku upoznati onog pravog, dok uživate u prazničnoj atmosferi.

NOVAC I POSAO Zarađivanje poslom koji volite će vas ispuniti zadovoljstvom i zdravim odnosom prema sebi, nadom i samopouzdanjem. Iako to nema toliki značaj za one oko vas, upotpunit će vaš duh osjećajem smirenosti i vedrine.

ZDRAVLJE Nosite u sebi mnogo ljutnje i loših vibracija, koje baš i ne odgovaraju prazničnom ugođaju. Zlopamtilo Pluton u psihološkoj zoni se sukobljava s neobuzdanim Uranom u sektoru komunikacija (15.). Jasno iznošenje onoga što vam je na pameti će otjerati sve oko vas svojim intenzitetom. Srećom, vaša privlačna narav će ih sve odobrovoljiti kad se magnetični Mars u polju identiteta nađe u povoljnom odnosu s Uranom (20.12.)

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *