Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki mjesečni horoskop za Blizance

Prosinac je zadnji mjesec u godini. Donosi nam preokrete i buran kraj godine. Pročitajte što vas sve očekuje.

BLIZANCI 22.5. – 21.6.

blizanciNisu samo božićna zvona ta koja vam podižu raspoloženje; Sunce, Merkur i Venera u Strijelcu i vašem polju odnosa i obaveza uživaju u odličnom odnosu s Jupiterom (iako je retrogradan), u astrološkoj kući informacija i ideja. Ljubavno govorništvo je na povijesnom vrhuncu, a naročito do izražaja dolazi 4., 5., 8., 12. i 14. U vrijeme Punog Mjeseca u vašem znaku (6.), u komunikaciji s drugima istražujete pulsirajuće emocije kroz bogatu elokvenciju ili vrckave razgovore. Pokazivanje svojih emocija ili doživljavanje partnerovih, kroz neki vid pisane komunikacije, iznosi najljepše osjećaje na površinu, što sve nadvladava vašu uobičajenu, hladnu logiku prožimajućom toplinom.

Mars ulazi u znak Vodenjaka (4.) i donosi još jedan val prijateljskih osjećaja izdaleka: neki prijatelj koji živi u inozemstvu bi vam se mogao javiti ili doći u posjet za praznike. Iako ova događanja nemaju žar aspekata u vatrenim znakovima, ova kombinacija ljubavi i prijateljskog okruženja vas nosi u visine svojom harmonijom.

Ako jedan važan odnos ima šanse prerasti iz zaljubljenosti u ozbiljnu vezu, očekujte da do toga dođe nakon ulaska Saturna u znak Strijelca (23.). Njegov odlazak iz Škorpiona neće samo doprinijeti porastu energije u vašim polupraznim baterijama i lakšem podnošenju radnih obaveza, već bi mogao postati i temelj dugotrajnog odnosa koji nastaje iz ovih divnih ljubavnih spojeva. Naravno, ukoliko je postojeća (duga) veza opterećena teškoćama, Saturnova promjena znaka može označavati početak “remonta” ili hladne analize.

Naličje spomenutog blaženstva se ukazuje prilikom financijskih izdataka za sve te blagdanske poklone; sukob Urana i Plutona opet dosiže vrhunac u danima oko 15. prosinca. I neki brži planeti, vaš vladar Merkur te Venera, su uključeni u ova zbivanja (20., 24. i 25.), pojačani Mladim Mjesecom u Jarcu (21.). Bez obzira hoćete li osjetiti ovaj novčani udar dok stojite u redu za blagajnu, s pregršt poklona u rukama ili nakon što vam stigne božićna “čestitka” kartičarske kuće, shvatit ćete da je ljubav kojoj ste dopustili da vam udari u glavu ispraznila vaše resurse. S toliko ljubavi i dobre volje koja struji zrakom, možda je pametnije da pokloni budu rezultat vlastitog ručnog rada ili kreativnosti; ljubav će se održati na potrebnoj razini, a na vašem bankovnom računu neće se čuti cviljenje onih nekoliko preostalih kuna. S obzirom da je božićni dan tako intenzivan, potrudite se učiniti sve što možete kako biste pripustili svjetlo u smrknute glave (uključujući i vašu), a sve u svrhu smanjivanja napetosti u vrijeme blagdana. Oslonite se na Neptunove odlične aspekte prema Veneri, Merkuru i Suncu (14., 20. i 26.), jer vas neće iznevjeriti.

LJUBAV Umjesto da trošite novac na materijalne poklone ovog Božića, sjednite i napišite riječi ljubavi i predanosti. Opijena Venera, brbljavi Merkur i zlatno Sunce u sektoru prave ljubavi dolaze u kontakt s razoružavajućim Jupiterom u zoni komunikacija (4., 12. i 14.). Predajte svoje srce na papiru voljenoj osobi, a on (ili ona) će zasigurno biti dirnuti najljepšom ljubavnom prozom kojom ste ih obasuli.

NOVAC I POSAO Svo to božićno veselje će vas dovesti do širom otvorenih očju nakon što vam stigne čestitka kartičarske kuće. Planete koje su “odgovorne” za nastalu štetu svoj utjecaj pokazuju 15., 20 i 24.-25. Vaša želja za sudjelovanjem u prazničnim davanjima vas može ostaviti s darom u ruci, ali i dugom. Možda bi bio dobro ostati kod kuće za računalom, a prijateljima pokloniti “lajkove”?

ZDRAVLJE Proslavite Božić nekoliko dana ranije jer ćete se osjećati preporođenima na božićno jutro nakon što Saturn napusti vašu zonu vitalnosti (23.). Saturn je gušio vaš osjećaj dobrobiti posljednje dvije i pol godine, a vas su napadale razne boljke. Nakon njegova odlaska, možete biti sigurni kako za vas nastupa daleko lakša budućnost.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *