Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki mjesečni horoskop za Djevice

Prosinac je zadnji mjesec u godini. Donosi nam preokrete i buran kraj godine. Pročitajte što vas sve očekuje.

DJEVICA 23.8. – 23.9.

djevicaVeliki Jupiter se nalazi u jednako velikom znaku Lava te stvara uzbudljive aspekte sa Suncem, Venerom i Uranom (4., 5., 8., 12., i 14.). Ipak, taj se dobroćudni planet nalazi u vašem 12. polju privatnosti i time opet budi pitanja psihe, briga, sumnja u sebe i nesigurnosti. Dok upućuje predivne vibracije prema vašem 4. polju doma (a to je još jedna zona introspekcije), vi biste se mogli više baviti obiteljskom i osobnom emocionalnom prošlošću. Ipak, u svemu je prisutno mnogo dobre volje pa biste se mogli iznenaditi lakoćom kojom se izvlačite iz te samostvorene zamišljenosti; tako ćete lakše uživati u obiteljskom slavlju. Možda nećete baš juriti s jedne na drugu zabavu, ali vrijeme koje provedete s bližom obitelji će vas staviti u središte njihove brige.

Pun Mjesec u Blizancima (6.) bi vas mogao pokrenuti iz pasivnog otpora i gurnuti u emocionalni nespokoj, a zbog sukoba između potreba prema domu i onih prema poslu, opet biste mogli potražiti izolaciju. Nakon što Saturn napusti Škorpiona i uđe u 4. polje doma (23.), velike obaveze – moguće i prema starijem članu obitelji, dugotrajni odnosi, možda i novi dom – zahtijevaju vašu punu pažnju. Ovo je period u kojem morate izgraditi temelje emocionalne sigurnosti, čak i ako vas muči osjećaj izoliranosti.

U povratku aktivnijem životu pomaže ulazak Marsa u znak Vodenjaka (4.); potaknut će vas na bavljenje fitnesom, odnosima s kolegama na poslu (naročito onim vezanim uz praznike), kao i na pitanja brige o nekome. Upućeni ste na one koji vas trebaju, ali je možda riječ i o stimulantu koji vas treba izvući iz psihološkog trošenja energije i njenom korištenju za pametnu brigu o svojem zdravlju.

Mladi Mjesec u Jarcu (21.), skladan s prirodom vašeg zemljanog znaka, pojavljuje se u 5. polju ljubavi (što može uključivati i ljubav prema djetetu). No, istovremeno i Uran kreće u direktni hod i trese vašim poljem zajedničkih financija, dugova i poslova s kreditnim karticama. Uz ponovni sukob Urana i Plutona (15.) koji se manifestira uz sudjelovanje Merkura i Venere (20., 24. i 25.), ovaj se pritisak ne odnosi samo na vaše ekonomske prilike, već i na pitanja intimnosti. Izmaknu li stvari kontroli, zbog mogućih nestabilnih želja i potreba partnera, možda će vam trebati financijski savjet kako se održati na površini, ali i osigurati dobitak, kako novčani, tako i onaj u pitanjima seksa. Niste tip koji nekontrolirano troši na poklone, no mogli biste pasti u iskušenje naglog kupovanja za nekog tko i vama ugađa. Praznična tema bi, ipak, trebala biti ljubav, vjera, predanost – osjetljivo prikazana kroz Neptunovu prisutnost u vašoj astrološkoj kući odanog partnerstva. U svemu pomažu i Venera, Merkur i Sunce, stoga obratite pažnju na 14., 20. i 26.

LJUBAV Tako racionalan znak kao što je vaš smatra ljubavni život ispunjen sitnim dramatiziranjem priličnim gnjavežom, ali za izbjegavanje takve situacije treba biti kompatibilan i emocionalno usklađen s drugom osobom. Glumac Pluton, predana Venera i spremni Merkur u vašem polju ljubavi sukobljavaju se s luckastim Uranom u polju intimnosti (15., 20. 24. i 25.). Omekšajte svoje stavove kako biste osjetili svo blaženstvo nekontrolirane ljubavne strasti.

NOVAC I POSAO Morat ćete posegnuti za puno “kreativnosti” u financijskom knjigovodstvu kako biste se nosili s kreativnošću u trošenju novca. Odnos Plutona i Urana ne utiče samo na vaš ljubavni život, već i na sektor dijeljenih resursa – bile to novčane obaveze ili fizička intimnost. Ne pripazite li na izazovno razdoblje sredinom mjeseca, mogli biste ostati bez dobrog dijela novčanih sredstava koje bespotrebno trošite.

ZDRAVLJE Provođenje vremena s obitelji ovaj Božić će vas učiniti jako sretnima i podići vam raspoloženje. Egocentrični Jupiter u vašoj psihološkoj zoni vas čini pomalo opsesivnim u vezi vlastitih problema, ali zaokupljenost sobom će nestati nakon ulaska živahnog Marsa u polje zdravlja i brige o tijelu. Najsretniji ste kad se brinete o drugima, a prilika će vam se pružiti oko 20.12.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *