Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Već u srijedu Gregorian u Zagrebu!

eva maliNakon rasprodanih koncerata koje su zaredali u arenama u Moskvi, Minsku, Poznanu, Pragu i Bratislavi, večeras Gregorian nastupaju u Hali Rondo u Brnu, u Češkoj. Nakon dva dana kratkog odmora, koncertni spektakl nastavlja za Beograd, gdje će nastupiti u utorak, a u srijedu, 3. travnja, stižu u Zagreb gdje u velikoj dvorani Doma sportova započinju s hrvatskim dijelom turneje!

Spektakularna produkcija koju će publika imati prilike doživjeti u Domu sportova uključuje tim od 80 ljudi! Pet šlepera s tehničkom opremom, nightliner tour-bus, te još jedan puni autobus s izvođačima stići će u Zagreb u ranim jutarnjim satima u srijedu, 3. travnja, dok će hrvatski tim započeti s pripremama dvorane već dan ranije.

U grad pod Marjanom stižu dan kasnije, 4. travnja, gdje nastupaju na Gripama, a odmah po završetku koncerta nastavljaju za Varaždin, gdje ih očekuje koncert u Areni Varaždin 5. travnja.

gudačice“Ovo je uistinu spektakl kojeg svi ljubitelji posebnog i originalnog zvuka Gregoriana ne smiju propustiti! Novi show Gregoriana će vas stvarno ostaviti bez daha”, naglašava ususret hrvatskim koncertima Tomislav Kašljević, producent hrvatskog dijela svjetske turneje  Gregoriana Epic Chants World Tour 2013.

Nakon Zagreba kompletna postava Gregoriana s tehnikom nastavlja za Beč, gdje će nastupiti u dvorani Stadthalle.

Rasprodani koncerti, show kakav ćete još dugo pamtiti i obrade najpoznatijih svjetskih filmskih hitova u izvedbenoj kombinaciji gregorijanskih korala i pop-rocka, vrhunska suvremena produkcija s dvadeset izvođača na bini, rock bendom, ali i gudačkom sekcijom, odlike su ovog vrhunskog glazbeno-scenskog doživljaja koji vas  očekuje u sklopu Epic Chants World Toura 2013 u Zagrebu, 3.4.2013, u Splitu, 4.4.2013. te u Varaždinu, 5.4.2013.

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima Eventima i blagajnama dvorana!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *