Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ne propustite Ledenu bajku Djeda Mraza

ledena_bajka_djedaa_mrazaVelika novost za svu djecu na Ledenoj bajci Djeda Mraza – besplatno klizanje od ponedjeljka do petka od 10 do 15 sati
Klizalište, Čarobna tura Djeda Mraza, Božićna čagerica, kuhano vino, kobasice u pecivu, .. Advent na Zagrebačkom Velesajmu ulazi u svoj treći tjedan!

Događanja na Vanjskoj pozornici i posjeta Čarobnoj turi Djeda Mraza s pravom Ledenu bajku mogu proglasiti zagrebačkim centrom dječje zabave na ovogodišnjem Adventu.
Ne propustite posjetiti nas na Zagrebačkom Velesajmu svaki dan od 10 do 22 sata (vikendom malo duže – do 2 sata ujutro!) i ne zaboravite – klizanje na Ledenoj bajci je besplatno svaki dan od ponedjeljka do petka od 10 do 15 sati.

Manifestacija Ledena bajka Djeda Mraza održava se tijekom Adventskih i novogodišnjih dana, od 28. studenog 2016. do 2. siječnja 2017. godine na prostoru Zagrebačkog Velesajma (ulaz ISTOK II). Riječ je projektu koji je prvenstveno namijenjen djeci – ali i odraslima, koji će se svojom cjelokupnom edukativnom, zabavnom i gastronomskom ponudom obogatiti Zagrebačku turističku ponudu u zimskim mjesecima.

Ulaz na manifestaciju je besplatan, a sve dodatne informacije saznajte na internetskoj stranici Ledene bajke Djeda Mraza – www.djed-mraz-zagreb.com ili na Facebook stranici: Ledena Bajka Djeda Mraza.

Ledena bajka Djeda Mraza sastoji se od čarobnog dvorca Djeda Mraza, raznovrsnih ugostiteljskih objekata (eskimskih IGLUA i kućica u obliku vlakova), vanjske pozornice za održavanje priredbi i koncerata te otvorenog klizališta.

Velika i jedinstvena ponuda različitih jela i pića omogućit će svakom posjetiocu da pronađe nešto za sebe. Posebnost ugostiteljske ponude je i ice bar koji omogućuje jedinstveni doživljaj konzumacije pića u čašama od leda.

U čarobnom dvorcu Djeda Mraza održavat će se božićne Čarobne ture, namijenjene mališanima predškolske i školske dobi. Čarobna tura je naziv posjeta dvorcu Djeda Mraza koja se sastoji od tri dijela – čitanja božićnih priča, posjeta vilenjacima i druženja s Djedom Mrazom (trajanje Čarobne ture je 45 minuta).

Radno vrijeme Ledene bajke bit će od deset ujutro do ponoći, osim petkom i subotom, kada je manifestacija otvorena do dva sata, što daje priliku i odraslima za rasplesanu zabavu u programu Božićna čagerica.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *