Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Recite „volim te“ na bezbroj načina

Ludo, obično i jeftino. Osjećate vrtoglavicu od ljubavi? Pokažite svoje osjećaje i recite “Volim te” na bezbroj načina.

volim_teUzmite 3×5 cm karticu ili papir i zapišite ljubavnu misao. Sakrijte negdje na neočekivano mjesto. Recimo u ladicu sa čarapama, no možete naći i kreativnije mjesto.

Ispecite tost za doručak: namažite margarin i posipajte sa smeđim šećerom u obliku srca. Oblikujte tost u obliku srca i darujte ga onima koje volite tako da ih stavljate u njihove jakne, džepove, torbice… činite to svaki dan.

Što je sa starijim ljudima u vašem životu? Kako bi bilo da i njih iznenadite sa poklonom. Slatka bombonjera može uljepšati trenutak vašim roditeljima. Jedan cvijetak baki dat će priliku baki da se hvali prijateljicama cijeli tjedan.

Stavite svojim ljubimcima crvenu traku oko vrata. Svaki put kad vidite crvenu traku dajte ljubimcima extra ljubavi i maženja.

Sa partnerom trljajte noseve kao eskimi… može dovesti do hm, hm drugih stvari. Pišite pjesme. Ne mora biti perfektno jer oni koje volite će cijeniti vaš trud.

Kupite cvijet jer to je lijepi poklon za žene isto kao i za muškarce. Dovoljno je reći “Ti si meni posebna ili poseban”.

Zalijepite srca na sve i svugdje. Vrata, prozori, staklo, ogledala… Srca ukazuju na ljubav.

Nosite crvenu boju. Ta boja izgleda odlično na svima.

Puštajte ili svirajte glazbu koja u pjesmi ima riječ ljubav.

Imajte najljepši dan zaljubljenih svaki dan!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *