Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sergej Ćetković oduševio zagrebačku publiku!

sergej_cetkovic_2

Najpopularniji crnogorski pjevač, Sergej Ćetković, sinoć je osvojio i oduševio zagrebačku publiku u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog! Dugoočekivani koncert koji je danima bio rasprodan dokazao je da Ćetković, uz mnogobrojnu publiku u regiji, ima i znatan broj obožavatelja i u Hrvatskoj.

sergej_cetkovic_1

sergej_cetkovic_3

Vlasnik najprodavanijeg albuma u Hrvatskoj koncert je otvorio velikim hitom ”Moj svijet” s kojim je prošle godine uspješno nastupio na Eurosongu.

Već nakon druge i treće pjesme ”Kad bi htjela ti“ i “I da znam gdje“ publika se digla na noge te plešući i pjevajući uglas sve pjesme, ovacijama pozdravila prvog i jedinog Crnogorca koji je nastupio u Lisinskom.

Neodoljivi šarmer, Sergej, tijekom cijelog koncerta koji je potrajao dva i pol sata nasmijavao je i osvajao publiku, posebice u prvim redovima, te se fotografirao sa ženskim dijelom publike.

sergej_cetkovic_4

sergej_cetkovic_6

Sergej je na koncertu otpjevao 25 pjesama među kojima su bile ”Budi mi voda“, “Prokleta bila“, “Neću da znam“, “Ljuska oraha“, “Bolje nađi drugog“, “Postojim i ja“, a najveće uzdahe razdraganih obožavatelja dobila je pjesma”Nisu mi dali da te volim“, zatim dvije pjesme koje je Ćetković ostavio za bis ”Znaj da moja si” i “Pola moga svijeta“ te pjesme koje se nalaze na novom Sergejevom albumu ”Korov“, “Zar je kraj“, ”Samo me zagrli“, “Ne živim ja” i “Bolje nađi drugog“.

sergej_cetkovic_8

Posebni gosti koncerta bili su Predrag Martinjak Peggy i Miro Lesić, dvojica producenata koji su radili na Sergejevom aktualnom albumu.

sergej_cetkovic_7

sergej_cetkovic_5

Novi Sergejev album ”Moj svijet“ u nakladi Croatia Recordsa nalazi se na prvom mjestu liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, a možete ga pronaći na prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 89 kuna.

Video: YouTube

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *