Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nova pjesma Bojana Jambrošića

received_10155741450372433Nakon uspješnog singla „Hvala ti za nas“ s kojim je šarmantni Bojan Jambrošić najavio zaokret u karijeri i predstavio se u pomalo drugačijem glazbenom izdanju, predstavlja svoj novi odličan singl hitoidne melodije koja već nakon prvog slušanja ostaje u uhu.
„Praviš me ludim“ pjesma je snažnog emocionalnog naboja, a tematizira romantični odnos dvoje ljudi prepun intezivnih emocija. Ljubav koja je i ovaj put bila inspiracija, pokazala se kao neiscrpno glazbeno vrelo ideja.
„Sretan sam što mogu predstaviti svoj novi singl “Praviš me ludim” za koji je zaslužan iznimno talentiran autor Ivan Škunca koji je pisao glazbu i tekst. Pjesma je malo bržeg, vedrijeg ritma što možda nije tipično za mene, ali moram priznati da mi jako odgovara“, kaže Bojan o svom novom singlu.

Mladi glazbenik nam je u kratkom intervjuu otkrio detalje iz svog života i karijere:

Glam.hr: Dragi Bojane, možda bi za početak  ovog razgovora bilo najbolje da nam otkrijete kako je počela vaša glazbena karijera?

Bojan Jambrošić: Još od malih nogu sam krenuo pjevati u skolskom djecjem zboru pa se tako kasnije to nastavilo i u zboru Josip Štolcer Slavenski u Čakovcu i pjevao sam u klapi, duhovnoj grupi pa sam i čak bio član rock grupe. Pjevanje je oduvijek na neki način bilo dio mog života.

Glam.hr: Dugo ste na našoj glazbenoj sceni. Možete li nam otkriti kako j bilo. kada ste prvi put stali na pozornicu?

Bojan: Moj prvi javni nastup bio je sa 9 godina kada sam se bez znanja roditelja sam prijavijo na jedan dječji festival. Kasnije se sjecam da su oni nazvali koje roditelje da netko mora samnom dolaziti na probu.

Glam.hr: Vaša glazba je odlična. Glas, tekstovi pjesama, izvedba… Tko su vaši glazbeni uzuri?

Bojan:   Hvala na komplimentima. :-)

Glam.hr: Tko su vaši glazbeni uzori?

Bojan: Definitivno su mi glazbeni uzori oni koji svojom glazbom iznose emocije i koii su na neki nacin posebni i drugaciji. Od stranih izvođača su to Ed Sheeran i Bruno Mars dok od domacih volim poslusati Ninu Badric.

Glam.hr: Mediji vas jako vole. Kolege novinari privatno i poslovno govore lijepe stvari o vama. Kako to komentirate?

Bojan: Da budem iskren mediji su prema medi blagonakloni pa ne pišu lude i neistinite stvari tako da se nisam nikada previše negativno iznenadio. Cesto puta su me uspoređivali sa drugim izvođacima da zelim biti kao oni ali ono sto ne znaju je da sam oduvijek ja htio biti ja i pokazati sebe kakav jesam.

Glam.hr: Jeste li zaljubljeni?

Bojan: Kad je ljubav u pitanju onda to najcesce ostavljam za sebe. Ali evo za vas mogu reci da sam zbog nekog posebno izdao svoju prvu autorsku pjesmu “Samo reci da”!

Glam.hr: Moram vas pitati, u spotu ste odjenuli odjelo psa. Zašto?

received_10155741450537433Bojan: Neki su me čak pitali da li sam izgubio okladu kad sam obukao odjelo psa i snimio takav spot a zapravo je sve to bila moja ideja jer sam uz vesele stihove i ritam htio da spot bude drugačiji i ljudima pružiti spot na koji ce se barem malo nasmijati. Ako sam uspio izmamiti bilo kakvu vrstu smijeha kod gledatelja onda sam uspio u naumu.

Razgovarala: Melita Hanžek

Foto: Press/Arhiv

Bojanov novi spot pogledajte na linku: https://youtu.be/siSmRz7TA7A

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *