Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

IVANMAN ponovo osvaja Tjedan mode u Berlinu!

IVANMAN_1

Poznati dizajner Ivan Mandžukić čije kolekcije redovno možemo gledati na najprestižnijoj i najjačoj regionalnoj modnoj manifestaciji Schwarzkopf Cro A Porter-upredstavlja kampanju za svoju aktualnu zimsku kolekciju koju će za par dana predstaviti svjetskoj modnoj sceni na berlinskom tjednu mode.

Ivan Mandžukić koji se krije iza brenda IVANMAN već sezonama oduševljava svjetsku modnu publiku na jednom od najprestižnijih tjedana mode u svijetu, stoga ne čudi da o njemu pišu i najvažniji svjetski magazini poput VOGUE-a, Harper’s BAZAAR-a, njemačkog KALTBLUT-a, Wiener Magazine-a, TM Magazine-a, Berliner Zeitung-a i brojnih drugih.

Ovosezonska kolekcija tradicionalno obuhvaća najbitnije komade za svakog muškarca poput odijela, košulja, hlača, sakoa, majica, ali i mnogo modnih dodataka – sve začinjeno Ivanovim modnim potpisom.

“Kampanju za novu kolekciju izbacujem prije Tjedna mode u Berlinu i izuzetno sam uzbuđen zbog toga. Revija će se održati za par dana i nadam se da ću i dalje opravdati visoka očekivanja njemačkih modnih urednika, ali i svjetskih, te buyera i ostalih gostiju moje revije. Prije svake revije osjećam posebno uzbuđenje i osim što sve prođe dobro, najveća nagrada mi je ta da su svi zadovoljni. Nadam se da ću se ove sezone uspjeti pokazati i domaćoj publici u Hrvatskoj na najvećoj modnoj manifestaciji Schwarzkopf Cro A Porter-u jer se Viktor Drago zbilja trudi što se vidi i zaslužuje da se i mi dizajneri potrudimo opravdati očekivanja i domaće publike. Priznati ću da mi je ponekada najveća treba pokazati se pred domaćom publikom. Čak puno više nego pred svjetskom. To je ipak jedan nevjerojatan osjećaj.” izjavio je Ivan Mandžukić te nadodao:“I u ovoj kolekciji kao što se vidi ostao sam dosljedan sebi, svom kroju, viziji muškarca koja je itekako dobro prihvaćena svagdje. Trudim se kombinirati klasiku s malo suvremenim elementima u muškom odijevanju što je, koliko vidim itekako dobro prihvaćeno. Trudim se muškarce izvući iz palete boja na koje su naučeni i to mi uspijeva.”

U glavnoj ulozi nalazi se poznati model Adom Wieneke (Spin Model Management), a fotografije potpisuje renomirani njemački fotograf Grayson Lauffenburger. Za styling, kosu i make up angažirana je Gita Kurdpoor. Za ovu kampanju cipele je ustupio poznati njemački brend Shoepassion.

Foto: press

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *