Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Miroslav Škoro nastupa s novim projektom „Sokak bez imena“ u Lisinskom

Skoro-fotografija (1)Nakon točno 17 godina, u utorak, 17.veljače 2015,  Miroslav Škoro nastupiti će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Sokak bez imena predstavlja potpuno novi glazbeno-scenski koncept kantautora Miroslava Škore u kojem kombinira sve najbolje iz svoje karijere. Na sceni će nam Škoro, pjevač, autor, televizijski voditelj, diplomat, koncert majstor i čovjek sa stavom, kroz svoj specifičan i šarmantan način ispričati priču o klincu iz Višnjevca čiji su dalmatinski korjeni vodili kroz život njegovu slavonsku dušu. Što su mu značili njegova majka i otac, obitelj, ravnica, blato i kamen? Kako ne zna svirati tamburu, ali je zna kititi. Zašto je njegova majka umjesto mobitela koristila prozor? Kako je proputovao svijet, stekao puno prijatelja i kumova i zašto tako dobro govori „zbrokanim lengvidžom“. Zašto je njegov stari mislio da Ameri nešto muljaju kad su se spustili na Mjesec i kako uloviti štuku na mrtvog bandara…?

Kroz glazbenu priču koju će pričati 11 vrsnih glazbenika, što tamburaša, što rokera i Ladarice, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali… Cijena ulaznica je : 110, 130, 150 kn.

 

One Response to Miroslav Škoro nastupa s novim projektom „Sokak bez imena“ u Lisinskom

  1. maja P. Siječanj 13, 2015 at 1:05 pm

    Volim slušati njegove pjesme :) sviđa mi se i nova pjesma Zadnja želja, od starih volim pjevušiti Mata, Ne dirajte mi ravnicu itd …:)

    Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *