Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lane Del Rey – Pjevačica ili PR-uša?

Glazbeni počeci mlade Lane zasigurno su dobar putokaz novim wanna be zvjezdicama. Prije godinu i više dana Lana je promovirala samu sebe kao nitko do sada. Uploadajući svoje video uratke na razne društvene mreže i video kanale, poduzetna pjevačica čitavu karijeru stvorila je na internetu, a kako nam se za sada čini i ostat će tu.

Još jedna dosad neobjavljena pjesma Lane Del Rey pojavila se na internetu i pomutila je razum, ali i sluh svim glazboljupcima. Njene pjesme slove kao nešto teško razumljivo i jedva nečujno glazbeno ostvarenje i zaista mi nije jasno kako se to prenemaganje u mikrofon može nazvati umjetnošću? Možda jedino novom glazbenom kategorijom -Trash Music!

Lana izbacuje pjesme kao pokvareni  Jukebox.Vjerojatno je Lanin moto, svaki tjedan trash hit jedan. Tako su nas prije najnovije pjesme Mahi, Mahi, iznenadile su nas pjesme “Black Beauty” i “Queen of Disaster”. Uz to, prošloga tjedna većinu je pomalo šokirala pjesma “So Legit” u kojoj su neki stihovi usmjereni protiv Lady Gage.


Za pjesmu Maha Maha se nagađa da bi mogla biti stari demo, još iz vremena kad je Lana pjevala pod svojim pravim imenom, Lizzy Grant. Bilo kako bilo, njena nova pjesma nije usmjerena protiv nikog, a možete ju poslušati u nastavku.

Mel

Foto: Facebook/Lana Del Rey

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *