Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Postanite vizažist i ostvarite snove u Arimed učilištu

Arimed_1Znanje je moć - glavna je poruka Arimed učilišta koje već 15 godina uspješno educira svoje polaznike za beauty i wellness zanimanja, koja razvijaju kreativnost i pružaju brojne mogućnosti. U Arimedu su ponosni na činjenicu da je njihove programe završilo 20 000 polaznika, a 50% njih našlo je posao u kratkom vremenu nakon edukacija, dok se mnogi odluče i na samozapošljavanje.

Jedna od najtraženijih edukacija upravo je profesionalni vizažist  čija je cijena 5.900,00kn, a nakon završenog programa znat ćete  sve tehnike šminkanja, za svaku prigodu. Imate mogućnost upisa samostalnih programa ili paketa poput Master beauty stilist koji obuhvaća edukacije za  profesionalnog vizažista, japansko iscrtavanje obrva (microblading, semi permanent), ekstenzije trepavica (3D,6D, ruski volumen), ekstenzije obrva, threading-čupanje koncem i master nails (početne i napredne tehnike ugradnje i njege noktiju).

Za svoje polaznike Arimed nudi intenzivne programe čiji se termini prilagođavaju vašim obvezama, a nude i mogućnost smještaja onima koji ne žive u Zagrebu.

arimedSve programe ovog učilišta vode vrhunski licencirani edukatori, a  nakon završene edukacije, zanimanja se upisuju u e-radnu knjižicu. Certifikati su priznati u svim zemljama EU, što otvara dodatne mogućnosti za realizaciju vaših snova.

Zbog velikog interesa za program stiliziranja kose, koji ponovo počinje 23. listopada 2016.godine, Arimed učilište angažiralo je  poznatog stilistu koseMiju Majhena, koji se u svojoj karijeri može pohvaliti i suradnjom s Vogueom, a s polaznicima ovog ekskluzivnog programa podijelit će svoje frizersko znanje i bogato iskustvo u fashion industriji. Više  informacija o svim edukacijama možete potražiti na web stranici  www.arimed-modeliranje.hr.

arimed

 U kvalitetu programa uvjerile su se i poznate dame poput Indire Levak i Ivane Marić koje su na otvorenju novog prostora učilišta, u Ulici grada Vukovara 20/8, u Zagrebu aktivno sudjelovale u prezentacijama i pružile podršku mladim ljudima koji su željni novih znanja i vještina.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *