Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prva kino najava za animirani super-hit godine: „Angry Birds“

Konačno smo i to dočekali – prvu sinkroniziranu kino najavu za animirani super-hit ANGRY BIRDS! Zbog nezapamćene popularnosti video igre prema kojoj je napravljen, ANGRY BIRDS FILM s pravom se već sada proziva animiranim događajem godine. Radi se o filmu snimljenom prema jednoj od najpopularnijih video igara svih vremena koji u kina diljem svijeta (pa tako i kod nas) stiže u svibnju 2016. godine. Ovim putem predstavljamo vam prvu kino najavu za ovaj nesvakidašnji filmski super-hit koji će, sigurni smo, postaviti nove granice box-office rezultata jednom kada krene u kino distribuciju.

Angry Birds film

Upoznajte Crvenog, Žutog, Bombu i Leonarda – glavne likove video igre „Angry Birds“, globalnog fenomena koji je do srpnja ove godine na svim platformama na kojima je bio dostupan preuzet preko tri milijarde puta što ga čini apsolutnim rekorderom u broju „downloada“ neke besplatne igre u povijesti. Upravo su njih četvorica glavni protagonisti filma ANGRY BIRDS u kojem će gledatelji diljem svijeta putem najmodernije 3D tehnologije biti transportirani na Bird Island gdje će se otkriti pozadina epskog sukoba između ptica i prasaca.

Kao što se može vidjeti iz kino najave, ANGRY BIRDS će biti živahan, živopisan i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledatelja. U domaćim kinima naša će publika uz uobičajenu sinkroniziranu moći pogledati i originalnu verziju filma u kojoj su glasove posudili popularni glumci Peter Dinklage, Josh Gad, Danny McBride i Bill Hader. Film su režirali Clay Kaytis i Fergal Reilly kojima je ovo redateljski prvijenac, a scenarij je napisao Jon Vitt, dobitnik prestižne nagrade Emmy.

Animirani super-hit ANGRY BIRDS FILM u domaća kina stiže u svibnju 2016. godine!

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *