Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kako prepoznati lažljivca?

1. Sliježe ramenima

1

Bilo da se radi o vašem partneru, prijatelju ili strancu, slijeganje ramenima podsvjesno znači kako osoba koja vam nešto govori ni sama ne vjeruje u to što vam govori.

2. Lizanje usana

Kada je netko nervozan ( jer, recimo to ovako, laže kao pas!) njegove se usne suše i tada ih mora konstantno vlažiti – to je znak da je lažljivac pred vama!

2

3. Naginjanje unazad

Lažljivci podsvjesno žele postaviti distancu između vas i sebe, stoga lagano naginju svoju glavu unazad tijekom razgovora.

preuzmi (1) 4

4. Meškoljenje

Lažljivci su skloni križanju nogu, igranju pramenom kose, nemirno isprepliću ruke – to je jednostavan način na koji se oslobađaju svoje nervozne energije kojom su ispunjeni u trenutku laganja.

4

5. Glađenje po ruci

Glađenje samog sebe jednom rukom duž druge ruke ili noge je jednostavan način na koji se lažljivci rješavaju prljavog osjećaja koji izgovorena laž ostavlja za sobom.

5

6. Naborane stisnute usne

Naborane stisnute usne su znak kako netko zadržava neku informaciju za sebe – to je posebno očito ukoliko netko taj pokret učini odmah nakon što ste mu postavili osjetljivo pitanje.

6

7. Grickanje usnice

Naravno, neki ljudi grickaju usnicu iz navike ili dosade, no ukoliko to netko učini odmah nakon što ste mu postavili pitanje, to bi moglo značiti kako se upravo priprema izreći neku laž.

7

8. Snažni izdisaji

Kao i glađenje po ruci, snažni izdisaji su također podsvjesni pokušaji da se oslobodite onog prljavog osjećaja koji laž ostavlja u vama.

8

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *